Danilo Zanna'nın eşi boşanma süreciyle ilgili ilk kez konuştu: Nafaka vermiyor!

MasterChef Türkiye'nin jüri üyeleri arasında yer alan İtalyan Şef Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanacaklarını duyurmuştu. Diğer taraftan, çiftin anlaşmalı olarak boşanmak istediği ancak tazminat konusunda anlaşamadıkları iddia edilmişti.

Danilo Zanna'nın Tuğçe Demirbilek'e tazminat olarak 500 bin euro teklif ettiği ancak Demirbilek'in 1 milyon euro istediği ve bu yüzden de anlaşmalı olarak boşanamadıkları öne sürülmüştü.

 Danilo Zanna'nın eşi boşanma süreciyle ilgili ilk kez konuştu: Nafaka vermiyor!

Haberde "anlaşmalı olarak boşanmaya hazırlanan çift, tazminatta anlaşamayınca boşanma davasını açamadı" bilgisine karşı çıkan Demirbilek tekzip yayınladı.

Tekzipte Danilo Zanna'nın ortak çocuklarına rağmen nafaka ödemeyi kabul etmediği, tapusu Demirbilek'e ait evde hak ettiği ifadeleri yer aldı. Demirbilek'in avukatının imzasını taşıyan tekzipte "Danilo Zanna'nın Etiler'deki evde bir hak iddia etmemesi, Danilo Zanna'nın yabancı uyruklu olması nedeniyle tahsil aşamasında bir sorun yaşanmaması adına aylık 2 bin Euro tutarında tedbir ve takiben yoksulluk nafakası ile 200 bin Euro tutarındaki boşanma tazminatı" karşılığında Tuğçe Demirbilek'in boşanmaya hazır olduğu ifadeleri yer aldı.

"GERÇEKLİKLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOKTUR"

Demirbilek sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında ise, şu ifadeleri kullandı:

"Hakkımda çıkan haber tamamıyla yalan çirkin ve komiktir. Rakamların, tavrımın ve yaşananların gerçeklikle uzaktan yakından alakası yoktur."

Danilo Zanna'nın eşi boşanma süreciyle ilgili ilk kez konuştu: Nafaka vermiyor! - Resim : 2

Danilo Zanna'nın eşi boşanma süreciyle ilgili ilk kez konuştu: Nafaka vermiyor! ile ilgili etiketler boşanma danilo zanna Tuğçe Demirbilek
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.