Danilo Zanna'dan boşanan Tuğçe Demirbilek'ten kafa karıştıran paylaşım!

15 Aralık 2021 tarihinde MasterChef jüri üyelerinden Danilo Zanna, Tuğçe Demirbilek ile olan 9 yıllık evliliğini tek celsede bitirmişti. Boşanmanın ardından Demirbilek, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin sevilen jüri üyelerinden Danilo Zanna ile 2012 yılında nikah masasına oturduğu Tuğçe Demirbilek, tek celsede boşandı. 9 yıllık evliliğin ardından çiftin çocukları Zeno Zanna hakkında ortak velayet kararı çıktı. 9 yıllık evliliği biten Demirbilek ise yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

"KİMSENİN KALBİNİ BULAMAYACAĞI BİR YERE GÖMMEK İÇİN ÇABALAMAYIN"

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Demirbilek, 8 yıl önce yaptığı bir paylaşımı yeniden yaptı. Demirbilek'in paylaşımında ise "Kimseyle, kimsenin bilmediği bir oyunu oynamayın. Yağmurunu yırtmayın, duasına basmayın, kimsenin kalbini bulamayacağı bir yere gömmek için çabalamayın. Aslında hayat; dinler tarihinden uzun, ölmekten kısa ve rüyalarda olup biten her şeyden de daha tuhaftır anlayın" yazıyor.

DANİLO ZANNA'YA GÖNDERME Mİ?

Tuğçe Demirbilek'in yıllar önce paylaştığı bir şiiri yeniden sosyal medya hesabından paylaşması, "Danilo Zanna'ya gönderme mi yaptı?" sorusunu akıllara getirdi.

Danilo Zanna'dan boşanan Tuğçe Demirbilek'ten kafa karıştıran paylaşım!

9 YILLIK EVLİLİK 20 DAKİKADA BİTTİ

İtalyan şef Danilo Zanna ile 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'in boşanma davası karara bağlandı. İstanbul 12. Aile Mahkemesindeki duruşmada Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek avukatlarıyla birlikte hazır bulundu. İtalyan şef tarafından açılan boşanma davasının yaklaşık 20 dakika süren duruşması sonucunda taraflar tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

Danilo Zanna'dan boşanan Tuğçe Demirbilek'ten kafa karıştıran paylaşım! - Resim : 2

 

Danilo Zanna'dan boşanan Tuğçe Demirbilek'ten kafa karıştıran paylaşım! ile ilgili etiketler boşanma danilo zanna Tuğçe Demirbilek
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.