Damogoj Vida ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta stoper bölgesine gelecek isim için geri sayım başladı

Kartal'da Vida'nın yerine o geliyor! Yeni sezonda takıma takviyeler yapmak isteyen Beşiktaş, ilk transferi savunmada yapıyor. Siyah-beyazlılar, her konuda anlaşmaya vardığı Romas Saiss ile sözleşme imzalayacak. Fas Milli Takımı kampında bulunan Saiss, 13 Haziran'da oynanacak Liberya-Fas maçının ardından Beşiktaş ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Öte yandan deneyimli stoperin, İngiliz ekibi Wolves ile olan sözleşmesi sona erecek ve serbest kalacak.

Domagoj Vida ile yollarını ayıran Beşiktaş , tecrübeli bir savunmacıyı kadrosuna katmak için uğraşıyor. Bu anlamda Kara Kartal, bonservisi Juventus'ta bulunan Daniele Rugani için girişimlerini sürdürüyordu. Daha önce de listede yer alan Romain Saiss ile ilgili de flaş bir gelişme yaşandı.

BİR GÖRÜŞME DAHA

Fas Milli Takımı ile şu anda Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan 32 yaşındaki oyuncunun maçları 13 Haziran'da bitecek. Yıldız futbolcunun menajeri, daha sonrasında Beşiktaş yönetimi ile bir görüşme daha gerçekleştirecek. Yapılacak görüşme sonrasında imzaların atılabileceği bilgisine ulaşıldı.

 

 

Damogoj Vida ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta stoper bölgesine gelecek isim için geri sayım başladı ile ilgili etiketler Romain Saiss Süper Lig Beşiktaş Vida Fas Milli Takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.