Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser evliliğinde ikinci kriz! Ayrılıyorlar mı?

Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser çifti geçtiğimiz aylarda ihanet iddiaları sebebiyle evliliklerini bitirme noktasına gelmişlerdi. Şimdi de, Ersubaşı ve Keser'in birbirlerini takipten çıktıkları ve birlikte oldukları tüm fotoğrafları sildikleri öğrenildi.

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile evlendi. Çiftin ilk kızları Zehra 2017 yılında, ikinci kızları Zeynep Nisa ise dört önce dünyaya geldi.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Ersubaşı, kızı ve eşi ile fotoğraflarını takipçileriyle paylaşıyordu ancak şaşırtan bir gelişme yaşandı.

"AYRILDILAR MI?"

İkili, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıktı. Çiftin birlikte yer aldıkları fotoğrafları da silmesi "Ayrıldılar mı?" sorusunu akıllara getirdi.

Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser evliliğinde ikinci kriz! Ayrılıyorlar mı?

İkili, konuyla ilgili ise henüz bir açıklama yapmadı.

İHANET İDDİASI

Ersubaşı, ikinci kez anne olmaya hazırlandığı günlerde ihanet haberleriyle gündeme gelmişti. Mustafa Can Keser'in geçtiğimiz aylarda gece kulübünde bir kadınla yakınlaştığı iddia edilmişti.

Çıkan haberlerin ardından Damla Ersubaşı da konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Ersubaşı, "Kendisi açıklama yaptı. Konuşacak pek bir şey yok. Arada ben sinirlenince takipten çıkarım" diyerek barıştıklarının sinyalini vermişti.

Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser evliliğinde ikinci kriz! Ayrılıyorlar mı? ile ilgili etiketler Instagram Damla Ersubaşı Sosyal Medya mustafa can keser sihirli annem ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.