Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser'le yeniden mi barıştı?

Sihirli Annem dizisindeki Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan ve uzun zamandır ekranlardan uzakta olan oyuncu Damla Ersubaşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla merak uyandırdı. Kendisine gönderilen onlarca kırmızı gülle çekilen pozunu paylaşan Damla Ersubaşı'nın geçtiğimiz günlerde yeniden evlenme kararı alıp sürpriz bir şekilde yollarını ayırdığı eski eşi Mustafa Can Keser ile yeniden barıştığı ve güllerin kendisine ondan geldiği iddia edildi.

2003 - 2012 yılları arasında yayınlanan Sihirli Annem'de Tuğçe karakterine hayat veren 28 yaşındaki oyuncu Damla Ersubaşı ekranlardan uzakta olsa da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ve yıllar içindeki değişimiyle gündemden düşmüyor. Son olarak, 2016 yılında evlendiği, iki çocuğunun babası işletmeci Mustafa Can Keser ile 2020 yılında boşandıktan sonra yeniden aşk yaşamaya başlayan Damla Ersubaşı eski eşiyle ilişikisini yakın zamanda sürpriz bir kararla sonlandırmıştı. İkilinin aradaki buzları eriterek yeniden barıştığı ve bu kararlarını herkesten gizledikleri öne sürüldü.

BOŞANDIKTAN SONRA SEVGİLİ OLMUŞLARDI


Boşandıktan sonra eski eşinden yeniden evlenme teklifi alan Damla Ersubaşı mutluluğunu, "Kızlarımın babası, hayatımda en çok kıymet verdiğim insanların başında gelen minik kuşum... Birlikte tekrar bir yola çıktık ve bu süreçte ikimiz de birbirimize saygı duymayı ve önem vermeyi öğrendik. Hiçbir hata ve yanlış tek taraflı değildir, payları değişir" sözleriyle duyurmuştu. Ancak eski eşlerin birliktelikleri kısa sürdü.

TÜM FOTOĞRAFLARINI SİLMİŞTİ...

Boşanma gerekçesi olarak şiddet gördüğünü ve aldatıldığını gösteren Damla Ersubaşı, boşandıktan sonra yeniden bir araya geldiği Mustafa Can Keser ile ilişkisini bir kez daha noktaladı. Ersubaşı, 602 bin takipçisinin bulunduğu ve aktif olarak kullandığı Instagram hesabından eski eşiyle olan karelerini sildi, takip etmeyi de bıraktı.

Damla Ersubaşı eski eşi  Mustafa Can Keser'le yeniden mi barıştı?


GÜLLERİ GÖNDEREN KİŞİNİN ESKİ EŞİ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Ayrılığın ardından sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündeme gelen ve son haliyle meraklı bakışları üzerine toplayan Damla Ersubaşı bu kez de kırmızı güllerle objektif karşısına geçti. Kendisine gönderilen onlarca kırmızı gülü kucaklayan ünlü oyuncu bu pozunu Instagram hesabından 'Şey , kaç yüz tane oldugunu sayamadım 🙈 gül reçeli yaparız bizde' notuyla yayınladı.

Damla Ersubaşı eski eşi  Mustafa Can Keser'le yeniden mi barıştı? - Resim : 2

Güllerin kendisine kim tarafından gönderildiğini belirtmeyen Damla Ersubaşı'nın bu paylaşımı merak uyandırdı. Genç oyuncuya kırmızı gülleri gönderen kişinin eski eşi Mustafa Can Keser olduğu ve ikilinin yeniden barıştığı öne sürüldü. Damla Ersubaşı'nın paylaşımın altına çok sayıda takipçisi 'Güller kimden?', 'Barıştınız mı?', 'Minik kuşun geri döndü sanırım yuvaya' şeklinde yorumda bulundu.

 

Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser'le yeniden mi barıştı? ile ilgili etiketler Damla Ersubaşı Sosyal Medya Instagram boşanma mustafa can keser kırmızı gül
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.