Dalgalara kapılan 13 yaşındaki İlayda'dan geriye sahildeki oyun oynadığı görüntüleri kaldı

Sakarya’nın Karasu ilçesinde dalgalara kapılan 13 yaşındaki İlayda Eren adlı kız çocuğunun cansız bedeni, kaybolduğu bölgeden yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulundu. İlayda'dan geriye sahilde oynadığı anlardaki görüntüler kaldı. Annesinin feryatları ise yürekleri dağladı.

Sakarya'nın Karasu ilçesi sahili Aziziye Mahallesi Küçükboğaz mevkiinde, 13 yaşındaki İlayda Eren ailesi ile birlikte denize geldi. Bu sırada arkadaşlarıyla suyun kenarında oynayan talihsiz çocuk, dalgalara kapıldı.

Aynı bölgede boğulma tehlikesi geçiren farklı bir çocuk çevredekilerin yardımıyla sudan çıkartılırken, Eren suda gözden kayboldu. Durumun haber verilmesi üzerine bölgede cankurtaran ve dalgıç ekiplerince dron destekli çalışma başlatıldı. Çalışmalara sahil güvenlik botu da katıldı.

Küçük kızın cansız bedeni, kaybolduğu bölgeden yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta kıyı şeridinde arama yapan jandarma ekiplerince bulundu.

Annesine denize gelmek istemediğini söyleyen ve dalgalara kapılarak hayatını kaybeden İlayda’dan geriye ise sahilde arkadaşlarıyla oynadığı görüntüler kaldı.

İlayda Eren’in cansız bedeni Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. (İHA)

Dalgalara kapılan 13 yaşındaki İlayda'dan geriye sahildeki oyun oynadığı görüntüleri kaldı ile ilgili etiketler Sakarya boğulma İlayda Eren 13 yaşında kız çocuğu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.