CZN Burak: ''Taha Duymaz'a yapılan bu zorbalıklar değdi mi?''

Deprem'de halası Hülya Demiralp'in Antakya merkez Akevleri Mahallesi Saray Apartmanı’ndaki evinin enkazında kalan fenomen Taha Duymaz'dan bugün acı haber geldi. Taha Duymaz ve kardeşlerinin cansız bedeni depremin 12. gününde enkazdan çıkarıldı. Hatay'a giderek günlerdir Taha ve ailesini arama kurtarma çalışmalarına destek veren CZN Burak, genç fenomenin vefatının ardından isyan etti: ''Yapılan bu zorbalıklar değdi mi?''

Hatay’a depremden bir hafta önce tatile gelen Taha Duymaz’ın ziyaretine gittiği halası Hülya Demiralp’in (45) Antakya merkez Akevleri Mahallesi Saray Apartmanı’ndaki evinde Kahramanmaraş merkezli depreme yakalandı.

TAHA DUYMAZ

Duymaz’ın yanı sıra kız kardeşi Melek Nur Duymaz (17) ile halası Hülya ve eniştesi Cuma Demiralp’in de (47) enkaz altında kaldığı bildirildi. 6 Şubat’tan buna yana Duymaz ile ailesinden haber alınamıyordu. Depremin 12. gününde Taha Duymaz ve kardeşlerinden acı haber geldi.

 CZN BURAK, TAHA DUYMAZ'IN VEFAT ETTİĞİNİ DUYURDU


İlk günlerden bu yana Taha Duymaz ve kardeşlerini arama kurtarma çalışmalarına destek olan, süreçle ilgili sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunan CZN Burak, Taha Duymaz'ın vefatını ''Arkadaşlar Taha Duymaz ve kardeşleri Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Tüm sevenlerine ve ailesine baş sağlığı diliyorum.'' şeklindeki paylaşımıyla duyurdu.

CZN BURAK SİTEM ETTİ


Acı haberin ardından ikinci bir paylaşımda bulunan CZN Burak lakaplı ünlü işletmeci Burak Özdemir, Taha Duymaz hakkında ortaya atılan iddialara ateş püskürdü. Daha önce sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlarda, Taha Duymaz'ın reklam için saklandığı öne sürülmüştü.

Yapılan yorumlar karşısında isyan eden Burak Özdemir şu ifadeleri kullandı: ''Tek bir şey soracağım, Taha dahil, diğer insanlar dahil... Bizlere bazen yapılıyor bu zorbalıklar... Değdi mi yani? Ben ikinci günden itibaren bölgedeydim. Sürekli bana 'Taha yalan söylüyor', 'Orada biri yok', 'şu yok bu yok' diye uzaktan mesaj atıp durdunuz. Allah'a havale ediyorum. Gerçekten bir şey demek istemiyorum''

 

 

CZN Burak: ''Taha Duymaz'a yapılan bu zorbalıklar değdi mi?'' ile ilgili etiketler Taha Duymaz deprem CZN Burak Burak Özdemir Sosyal Medya Hatay
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.