Cüneyt Özdemir: Millet İttifakı zafer havasına kapıldı! Şimdiden koltukları paylaştılar...

Cüneyt Özdemir Akşener'in geri dönmesi ile yeniden birleşen ve Cumhurbaşkanı adaylarının Kılıçdaroğlu olduğunu açıklayan Millet İttifakı'nda zafer havası estiğini belirtti. Şimdiden koltukları bile paylaşmaya başladıklarını belirten Özdemir, "Seçim tarihi netleştikten sonra lansman yapılacak." dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in geri dönmesi ile yeniden birleşen 6'lı Masa aylar süren görüşmeler ve büyük krizlerin ardından Cumhurbaşkanı adaylarının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.

"'BU SEFER OLACAK' HİSSİNE KAPILDILAR"

YouTube hesabından canlı yayın yapan Cüneyt Özdemir Millet İttifakı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"Muhalefette 'Tamam bu iş bitti' havası var. Şu anda kiminle konuşsam ilk kez gözlerinin içinin güldüğünü görüyorum. 'Bu sefer olacak' hissine kapıldılar." diyen Özdemir, şimdiden koltukları paylaşmaya başladıklarını ifade etti. 

"ŞİMDİDEN KOLTUK PAYLAŞMAYA BAŞLADILAR"

İşte Özdemir'in dikkat çeken açıklamaları: 

"Mahallede acayip rüzgarlar esiyor. Halk TV'ye baktım 'Ver coşkuyu Kemal Kılıçdaroğlu' havası esiyor. 

Millet İttifakı'nda neler neler konuşuluyor. Birisi diyor ki 'Ben Bakan olurum', birisi diyor ki 'Müsteşarlık verirlerse olurum'. Öbürü diyor ki 'TRT'yi bana versinler ben düzeltirim'. Birisi diyor ki 'CNN'i şuna vereceklermiş'. Şimdiden adamlar koltuk paylaşmaya başlamış.

Millet İttifakı'nda Muharrem İnce'yi de işin içine katabilirler, HDP de zaten geliyor gibi. Sünnisi Alevisi Türk'ü Kürt'ü. O kadar acayip bir yol. 

Muhalefette 'Tamam bu iş bitti' havası var. Şu anda kiminle konuşsam ilk kez gözlerinin içinin güldüğünü görüyorum. 'Bu sefer olacak' hissine kapıldılar. 

Seçim tarihi netleştikten sonra lansman yapacaklar. Bu lansman önemli. 

Cumhurbaşkanlığı Sisteminde 1880 civarında üst düzey bürokratların (Rektör, YÖK Başkanı, Merkez Bankası Başkanı gibi) görevi düşüyor. 

Lansmanda bunları anlatılması lazım. Milli Eğitim Bakanlğına Selçuk Şirin'i Merkez Bankası'na Özgür Demirtaş mı getirilecek söylenmeli." 

 

 

Cüneyt Özdemir: Millet İttifakı zafer havasına kapıldı! Şimdiden koltukları paylaştılar... ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir Millet İttifakı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.