Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu! Milyonlarca memura, kira ve tazminat desteği verilecek!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine oldukça az bir zaman kala milyonları ilgilendiren yeni kararlara imza atmaya devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur- Sen Genel Kurulu’nda önemli açıklamalarda bulundu. Kamu çalışanlarının alım güçlerini yükseltebilmek adına yeni bir çalışmaya başlandığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, memurları umutlandırdı. İşte detaylar…

Ocak ayının başında refah payı düzenlemesi ile birlikte toplamda yüzde 30’luk bir maaş artışı alan ancak yükselen enflasyon sebebi ile alım güçlerini bir türlü toparlayamayan milyonlarca memur, gözlerini temmuz ayı zammına dikti. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanacak olan enflasyon verileri merak ile beklenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yüzleri güldüren yeni bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz gün Memur- Sen’in Genel Kurulu’nda önemli açıklamalara imza atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memurları yakından ilgilendiren önemli bir projenin duyurusunu yaptı. Büyükşehirlerde yaşayan memurların alım güçlerini destekleyebilmek amacı ile yeni bir çalışma için harekete geçildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ardından uzman isimden de olası yeni modele ilişkin birtakım değerlendirmeler geldi.

KİRA VE TAZMİNAT DESTEĞİ MESAJI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu! Milyonlarca memura, kira ve tazminat desteği verilecek!

Düzenlenen Memur- Sen Genel Kurulu’nda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyükşehirlerde yaşayan kamu çalışanlarının alım güçlerini desteklemek amacı ile yeni bir çalışma yürütüldüğünü ifade etti. Deprem felaketi sonrasında hızla yükselen kira fiyatlarına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasına şu şekilde devam etti: “Özellikle büyükşehirlerimizden aniden artan kira fiyatları ile ilgili olarak gerekli hazırlıkları yapıyoruz. TOKİ aracılığı ile daha fazla konut üreterek, memur ve ücretlinin refah kaybının önüne geçerek, bu meseleyi çözüme kavuşturacağız.”

UZMAN İSİMDEN DEĞERLENDİRME GELDİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasının ardından konuya ilişkin birtakım değerlendirmelerde bulunan Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tarkan Zengin, şu ifadeleri kullandı: “Son dönemlerde artan kira fiyatları sebebi ile büyükşehirlerde yaşayan kamu çalışanlarının yaşam şartları gerçek manada zorlaştı. Elbette ki hem hayat pahalılığı gem de kira fiyatları Türkiye’nin her yerinde etkili. Hükümet çevrelerinde koşulan kira desteği verileceği ve özellikle büyükşehirlerde bir tazminat altında kamu çalışanlarına maaşlarına ek olarak bir destek verileceği yönünde.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu! Milyonlarca memura, kira ve tazminat desteği verilecek! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan memur kiracı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.