Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 1 milyon liralık tazminat davası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyada ortaya attığı iddialar nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 1 milyon liralık tazminat davası açtı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine manevi tazminat davası açtı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine Ankara Asliye Hukuk Mahkemesi'nde her bir konuşması için 500 bin TL olmak üzere toplam 1 milyon TL'lik manevi tazminat davası açıldı.

"BAY KEMAL'İN ÖDEDİĞİ TAZMİNATLARI TÜRGEV VE ENSAR'A BAĞIŞLADIM"

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 27 Mayıs darbesinin 62. yıl dönümünde düzenlenen anma programında yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan aldığı tazminatı TÜRGEV ve Ensar Vakfı'na bağışladığını söyledi. Erdoğan, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Bay Kemal'in geçen akşam söylediğinden farkı var mı? Cumhurbaşkanı da kaçırmış. Oradan 150 bin lira ceza. Ardından bir 100 bin lira daha. Bana düşen de bu parayı TÜRGEV ve ENSAR vakfına verelim. Hiç olmazsa birkaç kuruşu da buralara nasip olsun. Hayır kurumlarımızın yolu nereden geçiyor bilsin. Paraları nereden bulacak? Devletin CHP'ye verdiği paraları buraya naklediyor.

Türkiye egemenliğin millete ait olduğu büyük bir devlettir. Türkiye ekonomisi, tarihi ve insanı ile güçlü bir devlettir. İradesine kimse zincir vuramaz.

Biz sizin gibi kuklalarla değil, sizin ipinizi elinde tutan efendilerinizle mücadele ediyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 1 milyon liralık tazminat davası ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu dava tazminat
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.