Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esir takasında 200 isim üzerinde durmuştuk, bunlar bizim misafirlerimiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "Benimle misiniz" sözüyle ilgili konuşan Erdoğan, "O bizim derdimiz değil, onların derdi. Biz işimize bakıyoruz" dedi. Erdoğan, Rusya'dan gübre naklinin de başlayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Rusya ile Ukrayna arasında gerçekleşen esir takası ile ilgili konuşan Erdoğan "Esir takasında 200 ismin üzerinde durmuştuk. Bunlar tamamen bizim misafirimiz" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

4 milyon tonu aşan tahıl koridorundan gidişler oldu. Şu ana kadar gelenler daha çok Ukrayna'dan. Rusya'dan gübre naklini de başlatacağız. Esir takasında 200 ismin üzerinde durmuştuk. Bunlar tamamen bizim misafirimiz.

 KILIÇDAROĞLU'NUN "BENİMLE MİSİNİZ" SÖZLERİ

O bizim derdimiz değil, onların derdi. Biz işimize bakıyoruz. Cumhur İttifakı kararlı şekilde yola devam ediyor. Onlar da kararsız şekilde yola devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esir takasında 200 isim üzerinde durmuştuk, bunlar bizim misafirlerimiz ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.