Çukur'un Vartolu'su şizofren mi çıktı? /VİDEO

Ekranların sevilen dizisi Çukur'un geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümde Vartolu Sadettin'in hücresinde kendisiyle yüzleştiği sahneler geceye damga vurdu.

Çukur dizisinin son bölümünde, Yamaç'ın rehin tuttuğu Vartolu hücrede kendi kendisiyle konuşmaya başladı. O sahnede Erkan Kolçak Köstendil, birincisinde Vartolu olurken, diğerinde Salih, üçüncüsünde ise entelektüel bir karaktere büründü. Vartolu'nun üç ayrı karakteri ise kendi aralarında tartıştılar. Çukur'daki bu sahneler 'Vartolu aslında şizofren mi?' sorusunu akıllara getirdi.

Show TV'nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur'un, 5 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelen 19. bölümü herkesi şaşırttı. Yamaç'ın ölümden kurtardığı ve kardeşi Salih olduğunu öğrendiği Vartolu hücrede kaderini beklerken, yanına gelen Emmi'yle sohbet etti. O anlarda Vartolu karakteri kendi içinde bir hesaplaşma yaşadı.

'BİZE NELER YAPTIN SALİH?'

Çukur'un son bölümünde Yamaç ve Beyefendi lakaplı Baykal arasında da hesaplaşma yaşandı. Baykal'ın aslında Beyefendi olduğunu öğrenen Yamaç karşısına çıktı. Diğer yandan ise, Emmi'yi takip eden İdris Koçovalı, Vartolu'nun tutulduğu hücreyi öğrendi ve yanına gitti. Son sahnede ise İdris, oğlu Vartolu'ya 'Bize neler yaptın Salih' dedi.

Merakla beklenen 20. bölümün ilk sahnesi de yayınlandı:

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur'un 19. bölümünde Yamaç'ın kusursuz planı sayesinde Vartolu'nun nasıl kurtulduğu ekrana geldi. Yamaç’ın kendisini kurtarmasına anlam veremeyen Vartolu, Yamaç’ın “Babamın bir oğlu daha ölmesin” sözleriyle derinden sarsıldı. Vartolu’nun oğlu olduğunu öğrenen ve acı içinde Aliço’dan yardım isteyen İdris soluğu oğlu Kahraman’ın mezarında aldı. Kahraman’ın ölümünden kendini sorumlu tutan İdris gözyaşlarına hakim olamadı. Selim’in yaşam savaşı verdiği sırada Yamaç, Vartolu’nun başına silah dayadı fakat o sırada gelen Emmi, Selim’in ameliyattan çıktığını söyledi. Yamaç apar topar hastaneye giderken, Komiser Emrah Çukur’dakilerin sicillerini araştırmaya koyuldu. Yaşadığı acının ağırlığını daha fazla taşıyamayan İdris, eve gelen Sultan’ın desteğiyle yeniden toparlandı. Ancak Sultan'dan Selim'in vurulduğunu öğrenen İdris, hayatının en büyük üzüntülerinden birini yaşadı. Selim’in Yamaç’ın önüne geçerek kurşunların hedefi olduğunu öğrenen ve gururdan gözleri dolan İdris, Selim’in kendine gelmesiyle rahat bir nefes aldı. Sena ile birlikte İzmir’den dönen Güzide, Emrah’ın uzak durmasını istedi. Yamaç Medet’in tarifiyle, her şeyi yapan kişinin Baykal olduğunu anladı. Yamaç, Baykal’la konuştuğu sırada renk vermezken, Baykal ise Yamaç’ı bitirmekte kararlıydı. Emmi’nin kendisinden bir şey gizlediğini anlayan İdris onu takip etti. Vartolu’nun tutulduğu depoya geldiğinde karşısında Vartolu’yu buldu. Vartolu ise İdris’in ona gerçek adıyla, Salih’le hitap etmesiyle şaşkınlık yaşadı. Baba oğulun duygu yüklü yüzleşmesinin ekrana geldiği final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.

Çukur'un Vartolu'su şizofren mi çıktı? /VİDEO ile ilgili etiketler Çukur 19. bölüm son bölüm 20bölüm izle ilk sahne vartolu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.