Çukur Yeni Bölüm Hangi Günler Yayınlanıyor, Saat Kaçta Başlıyor?

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisi 119. bölümü ile ekranlarda. Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisinin saat kaçta başladığı sık sık araştırılmakta. Peki, Çukur dizisi yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Show TV ekranlarının fenomen ve sevilen dizisi Çukur, 119. yeni bölümü ile bir kez daha izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Heyecan dolu aksiyon sahneleri ve hikayesiyle oldukça sevilen Çukur dizisi sezon sonunda final yapma olasılığı ile ilk sırada yer alıyor. Peki, Çukur saat kaçta başlıyor?

ÇUKUR YENİ BÖLÜM HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur, 119. bölümü ile Pazartesi akşamları yayınlanıyor?

ÇUKUR SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

8 Mart 2021 Pazartesi akşamında Çukur dizisi 119. bölümü ile saat 20.00’da Show TV ekranlarında başlıyor.

Çukur Yeni Bölüm Hangi Günler Yayınlanıyor, Saat Kaçta Başlıyor?

ÇUKUR 119. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yamaç’ın Efsun ve kızı Masal için gireceği aksiyon nefesleri kesecek. Yamaç ile Amca arasındaki adı konmayan savaş daha da belirginleşecek. Bu durum Vartolu ve Yamaç’ı yıllar önce olduğu gibi yeniden karşı karşıya getirecek.

Amca, kendi işlerinin çıkarı için İdris'in eski dostlarından birine boyun eğdirmeye çalışırken Yamaç ve Cumali’yi karşısında bulacak. Vartolu’nun oğlunun sünnet düğünü için hazırlıklar başlarken, Yamaç’ın Efsun ve kızı Masal için gireceği aksiyon nefesleri kesecek.

Çukur Yeni Bölüm Hangi Günler Yayınlanıyor, Saat Kaçta Başlıyor? ile ilgili etiketler Çukur çukur yeni bölüm Çukur hangi günler Çukur saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.