Çukur hangi gün? Yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?

Çukur dizisini yakından takip edenler yeni bölümlerinin hangi günler yayınlandığını araştırıyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisinde heyecan 123. bölümle devam ediyor. Peki, Çukur hangi günler yayınlanıyor?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur dizisi yeni bölümleri ile olay yaratmaya devam ediyor. Her bölümünde aksiyonun hiç eksik olmadığı Çukur dizisinin 123. yeni bölümünde; Yamaç’a bir türlü engel olamayan Amca ile Vartolu arasında ipler gerilme noktasına kadar geliyor. Çukur yeni bölüm saat kaçta başlıyor?

Cumali ve Yamaç’ın sürpriz misafiri yeni bölümde dikkat çeken unsurlardan bir tanesi olurken ikiye bölünen mahalleli de Yamaç ve Vartolu’nun arkasında yer alıyor. Cumali, kapısına bırakılan eski bir hediye ile büyük bir mutluluk yaşarken Akın ve Yamaç’ın yüzleşmesi herkesi gözyaşlarına boğuyor.

Tüm bunlar olup biterken Yamaç ilk hamlesini yapıyor. Cumali Amca Koçovalılar’dan birinin Yamaç'ın tarafında olduğunu öğrenince Celasun’un da sonu geliyor.

Çukur hangi gün? Yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?

ÇUKUR YENİ BÖLÜM HANGİ GÜN?

Çukur dizisinin yeni bölümleri Pazartesi akşamları Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

ÇUKUR SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Çukur dizisi yeni bölümleri ile Pazartesi akşamları saat 20.00’da Show TV ekranlarında başlıyor.

Çukur dizisi 123. yeni bölümü ile 5 Nisan Pazartesi akşamında saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.

Çukur hangi gün? Yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Çukur çukur yeni bölüm Çukur saat kaçta Çukur hangi gün
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.