Çukur final mi yaptı? Çukur dizisi bitti mi, neden yayınlanmadı?

Çukur dizisinin 4. sezon 37. bölümünden üzen bir haber geldi. Bayram haftası nedeniyle Çukur dizisinin çekimlerine 1 hafta ara verildiği kaydedildi. Dizinin yakın takipçileri ise Çukur final mi yaptı sorusuna yanıt aradı. Peki, Çukur dizisi bitti mi?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Erkan Kolçak Köstendil’in oynadığı Çukur dizisi her bölümünde yaşanılan aksiyon sahneleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Yeni sezon öncesinde final yapacağı daha önceden açıklanan Çukur dizisinin 17 Mayıs Pazartesi akşamında 4. sezon 37. bölümünün yayınlanmayacağı belirtildi.

ÇUKUR FİNAL Mİ YAPTI? NEDEN YAYINLANMADI?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisi 31 Mayıs Pazartesi akşamında 4. sezon 39. bölümle final yaparak ekranlara veda edecek. Çukur dizisinin 4. sezon 37. bölümü ise gelecek hafta 24 Mayıs Pazartesi akşamında saat 20.00’dan itibaren Show TV ekranlarında olacak.

Çukur final mi yaptı? Çukur dizisi bitti mi, neden yayınlanmadı?

Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un son bölümünde; Koçovalı kardeşler yeniden birbirine kenetlendi ve Amca’dan intikam almak adına yemin etti. Cumali Amca bir kez daha Koçovalıların elinden son anda kaçmayı başarırken geride kalan Nedim, Vartolu tarafından öldürüldü.

Amca'yı ellerinden kaçıran Yamaç'ın, "Biz bitti demeden bitmez!" sözleri, Koçovalı kardeşlerin intikamlarından vazgeçmeyeceğini bir kez daha gözler önüne sererken yaşanacak büyük hesaplaşmada sonun ne olacağı şimdiden merak edilir bir hale geldi.

Çukur final mi yaptı? Çukur dizisi bitti mi, neden yayınlanmadı? - Resim : 2

Çukurlular, genç yaşta kaybettikleri Karaca ve Celasun'u sonsuzluğa uğurlarken kızını kaybetmenin acısıyla sarsılan Ayşe, Karaca'nın ölümünden tüm Koçovalıları sorumlu tuttu. Ayşe'nin ağır sözlerinden sonra Cumali, Amca'ya saldırmak için harekete geçti. Kahvenin önünde Cumali'nin yolunu kesen Çukurlu gençler, ona katılmak istediğini söyleseler de, daha önce Amca'nın yanında yer aldıkları için hala büyük bir öfke duyan Cumali, herkese büyük tepki göstermekten geri kalmadı.

Çukur final mi yaptı? Çukur dizisi bitti mi, neden yayınlanmadı? ile ilgili etiketler Çukur
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.