Çukur dizisine şok bir veda! İple boğuluyor...

Çukur dizisinin son bölümünde Celasun şoku yaşanacak. Bu akşam yeni bölümünde ekranlara gelecek olan Çukur’da sevilen ana karakterlerden birisi diziye veda edecek. Çukur’da roller bir kez daha değişecek.

Çukur dizisi yeni bölümüyle bu akşam bir kez daha izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk bölümden itibaren Çukur dizisini yakından takip edenler için final kapıları ardına kadar açılırken ana karakterlerden birisi diziye veda ediyor.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili’nin yer aldığı Çukur dizisinde Amca ile Vartolu arasında ipler daha da gerilirken Yamaç’ı durdurmak adına yeni planlar yapılıyor. İki bölünen mahalleli de Yamaç ve Vartolu’nun arkasında yer alırken Cumali, kapısına bırakılan eski bir hediye büyük bir mutluluk yaşıyor. Ancak Çukur’da korkunç bir son izleyenleri şaşkına çeviriyor.

Çukur dizisinde Kubilay Aka’nın canlandırdığı Celasun karakterine yapılan saldırı şok etkisi yaratıyor. İlk bölümden bu yana Çukur dizisinin an karakterlerinden birisi olan Celasun, 123. bölümde izleyenlerine veda ediyor. Celasun, iple boğularak öldürülüyor.

Çukur dizisine şok bir veda! İple boğuluyor...

KUBİLAY AKA KİMDİR?

5 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Havaalanı Yönetimini bitirdikten sonra Muğla’da yaşamaya başladı. Havalanında çalıştığı bir gün Ufuk Ergin ve Ozan Doğulu‘nun uçuş işlemlerini gerçekleştirdiği esnada keşfedilen Aka, Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağrılır ve oyuncu seçmelerine katılır.

2016 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Ali Kemal adlı karakterle adını duyuran Aka, Ay Yapım imzalı Çukur isimli fenomen dizide de Celasun karakterine hayat vermektedir.

 

 

Çukur dizisine şok bir veda! İple boğuluyor... ile ilgili etiketler Çukur Kubilay Aka celasun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.