Çukur bu akşam var mı, 17 Mayıs yayınlanacak mı? Çukur 4. sezon 37. yeni bölüm ne zaman?

Çukur bu akşam var mı sorusu izleyenler tarafından merak edilmekte. Bir haftalık aranın ardından yeniden izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Çukur 4. sezon 37. yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur dizisi adım adım finale doğru giderken geçen hafta alınan bir son dakika kararı sonrasında son bölümü yayınlanmamıştı.

Diziyi yakından takip eden izleyenler ise Çukur 4. sezon 37. bölümünün 24 Mayıs Pazartesi akşamında yayınlanıp yayınlanmayacağını merak etmeye başladı. Peki, Çukur 24 Mayıs bu akşam yayınlanacak mı?

Çukur bu akşam var mı, 17 Mayıs yayınlanacak mı? Çukur 4. sezon 37. yeni bölüm ne zaman?

ÇUKUR BU AKŞAM VAR MI?

Çukur dizisi 4. sezon 37. bölümü ile 24 Mayıs Pazartesi akşamında saat 20.00’dan itibaren Show TV ekranlarında olacak.

ÇUKUR 4. SEZON 37. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Çukur son bölümünde; Koçovalı kardeşler bir kez daha Cumali Amca ile karşı karşıya gelebilmek adına kenetleniyor. Çukur’un yaralı yavaş yavaş sarılmaya başlarken Koçovalıların elinden son anda kaçmayı başaran Amca, vuracağı büyük darbe için doğru zamanı beklemeye başlıyor.

Çukur bu akşam var mı, 17 Mayıs yayınlanacak mı? Çukur 4. sezon 37. yeni bölüm ne zaman? - Resim : 2

Şahram adında gizemli bir adama umut bağlayan Cumali Amca’nın karşısında yine Yamaç var. Çukur’u beladan uzak tutmak için her şeyi kökünden değiştirecek bir yol bulacak olan Yamaç bir kez daha umut dolu.

Çukur’da yepyeni bir dönemin başlangıcının ilk adımları atılırken aile içinde de herkesin yüzünü güldüren sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Hem Koçovalılar hem de Çukur uzun zaman sonra huzur içindeyken, Amca’nın hamlesi ise her şeyi değiştiriyor.

Çukur bu akşam var mı, 17 Mayıs yayınlanacak mı? Çukur 4. sezon 37. yeni bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Çukur
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.