Çukur bu akşam var mı? 17 Mayıs Çukur 129. bölüm ne zaman?

Çukur bu akşam var mı sorusu izleyenler tarafından merak edilmekte. Çukur 129. bölümünden izleyenleri üzen bir haber geldi. Yakın bir zamanda ekranlara veda edecek olan Çukur dizisinin yeni bölümü ile ilgili son dakika haberi sonrasında Çukur 129. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusu merak konusu oldu.

Show TV ekranlarının en çok izlenen reyting rekortmeni dizilerinden Çukur’un 17 Mayıs akşamında yayınlanması beklenen 129. bölümünden kötü haber geldi. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Erkan Kolçak Köstendil’in oynadığı Çukur dizisinin bu hafta yayınlanmayacağı belirtildi.

17 MAYIS ÇUKUR BU AKŞAM VAR MI?

Show TV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Çukur 129. bölümü ile 17 Mayıs Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlanmayacak. Çukur’un yayınına bayram haftası nedeniyle 1 hafta ara verildiği ifade edildi.

Çukur bu akşam var mı? 17 Mayıs Çukur 129. bölüm ne zaman?

ÇUKUR 129. BÖLÜM NE ZAMAN?

Çukur dizisinin 129. yeni bölümünün gelecek hafta 24 Mayıs Pazartesi akşamında saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacağı kaydedildi.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un son bölümünde; Koçovalı kardeşler yeniden birbirine kenetlendi ve Amca’dan intikam almak adına yemin etti. Cumali Amca bir kez daha Koçovalıların elinden son anda kaçmayı başarırken geride kalan Nedim, Vartolu tarafından öldürüldü.

Çukur bu akşam var mı? 17 Mayıs Çukur 129. bölüm ne zaman? - Resim : 2

Amca'yı ellerinden kaçıran Yamaç'ın, "Biz bitti demeden bitmez!" sözleri, Koçovalı kardeşlerin intikamlarından vazgeçmeyeceğini bir kez daha gözler önüne sererken yaşanacak büyük hesaplaşmada sonun ne olacağı şimdiden merak edilir bir hale geldi.

Çukurlular, genç yaşta kaybettikleri Karaca ve Celasun'u sonsuzluğa uğurlarken kızını kaybetmenin acısıyla sarsılan Ayşe, Karaca'nın ölümünden tüm Koçovalıları sorumlu tuttu. Ayşe'nin ağır sözlerinden sonra Cumali, Amca'ya saldırmak için harekete geçti. Kahvenin önünde Cumali'nin yolunu kesen Çukurlu gençler, ona katılmak istediğini söyleseler de, daha önce Amca'nın yanında yer aldıkları için hala büyük bir öfke duyan Cumali, herkese büyük tepki göstermekten geri kalmadı.

Çukur bu akşam var mı? 17 Mayıs Çukur 129. bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Çukur çukur 129. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.