Çukur 4. sezon 29. bölüm fragmanı izle! Çukur 121. bölüm ilk sahne önizleme

Çukur 4. sezon 29. bölüm fragmanı diziyi yakından takip edenler için en çok merak edilen konular arasında. 15 Mart akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin tamamı Puhu TV’de. Peki, Çukur 121. bölüm fragmanı ilk sahnesi yayınlandı mı?

Çukur dizisi 15 Mart Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Erkan Kolçak Köstendil’in oynadığı Çukur dizisi yeni bölümü ile yine izleyenleri ekran karşısına bağladı.

Yamaç ile Cumali Amca arasındaki gerilim iyice tırmandı. İki taraf arasındaki savaş resmiyet kazanırken Efsun’dan gelen sürpriz bir hamle kendi hayatını tehlikeye sokmaya yetti ancak bu duruma Yamaç seyirci kalmadı.

Çukur 4. sezon 29. bölüm fragmanı izle! Çukur 121. bölüm ilk sahne önizleme

Düşman olan her iki taraf Vartolu’nun oğlunun sünnet düğününde bir araya geldi. Kulkan da hayatta kalmak adına kendisi için gerekli olan tek şeyin elinden alındığını öğrenmiş oldu. Ve bir kez daha Cumali Amca ile pazarlık masasına oturdu.

Yamaç zor durumda olan Efsun ile kızı Masal’ı kurtarmak için hemen harekete geçti. Efsun’un bulunduğu eve giden Yamaç karşısına çıkan bütün adamlar ile Nizam’ın hakkından tek başına geldi. Cumali’den almış olduğu sandalye ile kahvenin hemen önüne geçerek oturan Yamaç, Cumali Amca’ya olan ilk tepkisini de böylece göstermiş oldu.

Çukur 4. sezon 29. bölüm fragmanı izle! Çukur 121. bölüm ilk sahne önizleme - Resim : 2

Mazotçu Bilal de Cumali Amca’ya karşı Cumali ve Yamaç ile birlik olarak yeni bir harekat planının içerisine girdi. Mazotçu Bilal'den alınan sıcak bilgiler ile elindeki kozlar iyice güçlenen Yamaç, Ayşe’nin yanına giderken Medet de Vartolu’nun yanında kendisini buldu.

Çukur 4. sezon 29. bölüm fragmanı izle! Çukur 121. bölüm ilk sahne önizleme ile ilgili etiketler Çukur Çukur 4. sezon 29. bölüm fragmanı Çukur 121. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.