Çukur 4. sezon 25. son bölüm izle!

Çukur 4. sezon 25. bölüm full izle kesintisiz olarak yayında. 22 Şubat akşamı SHOW TV'de yayınlanan ve başrollerinde Aras Bulut İynemli'nin rol aldığı Çukur dizisi tek parça halinde puhutv platformunda da izlenebilecek.

Çukur 4. sezon 25. bölüm izle tek parça halinde puhutv platformunda. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak'ın rol aldığı Çukur dizisinin son bölümü SHOW TV ekranlarında 22 Şubat akşamı yayınlandı.

Yamaç, mahalledeki sokaklarda geçmişini ararken şaşırtıcı yeniliklerle karşılaşacak.

Bir süre etrafında olup bitenleri anlamaya çalıştıktan sonra Cumali’nin karşısına çıktığında onun da çok değişmiş olduğunu görecek. İki kardeş hasret giderirken ayrı geçirdikleri yıllarda yaşadıkları şeyler merak konusu olacak. Yamaç’ın geri döndüğünü duyan Kulkan, Efsun kozunu kullanmak için harekete geçecek.

Çukur 116. Bölüm izle, Çukur tek parça izle, Çukur bölümü izle, Çukur 15  Şubat 2021 son bölüm, Çukur 4.sezon 24.bölüm izle, Çukur 117.bölüm fragmanı  izle

Amca’nın mahallede kurduğu yeni düzenin detayları yavaş yavaş ortaya çıkarken yanında olanlar ve karşısında olanlar arasındaki fark da belirgin bir şekilde görülecek. Koçovalı evinde ve mahallede değişen dengeler herkesi şaşırtacak. Yamaç ve Amca’nın ilk karşılaşması merakla beklenecek.

ÇUKUR 4. SEZON 25. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur 4. sezon 25. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Çukur çukur 4. sezon 25. bölüm izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.