Çukur 4. sezon 120. son bölüm izle

Çukur 4. sezon 120. bölüm full izlenmek için yayında. 15 Mart akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin son bölümünü sansürsüz tek parça halinde Puhutv platformundan izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur dizisinin 4. sezon 120. son bölümü 15 Mart Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Her bölümü olay yaratan ekranların fenomeni Çukur son bölüm tekrarı dizi bitiminde Puhutv platformundan izlenebilecek.

ÇUKUR 4. SEZON 120. BÖLÜM ÖZETİ

Yamaç ile Cumali Amca arasındaki gerilim iyice tırmanıyor. İki taraf arasındaki savaş resmiyet kazanmaya yaklaşırken Efsun’dan gelecek sürpriz bir hamle kendi hayatını tehlikeye sokacak ancak bu duruma Yamaç seyirci kalmayacak.

Düşman olan her iki taraf Vartolu’nun oğlunun sünnet düğününde bir araya gelirken Kulkan da hayatta kalmak adına kendisi için gerekli olan tek şeyin elinden alındığını öğrenecektir. Ve bir kez daha Cumali Amca ile pazarlık masasına oturacaktır.

Çukur 4. sezon 120. son bölüm izle

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç zor durumda olan Efsun ile kızı Masal’ı kurtarmak için hemen harekete geçti. Efsun’un bulunduğu eve giden Yamaç karşısına çıkan bütün adamlar ile Nizam’ın hakkından tek başına geldi. Cumali’den almış olduğu sandalye ile kahvenin hemen önüne geçerek oturan Yamaç, Cumali Amca’ya olan ilk tepkisini de böylece göstermiş oldu.

Mazotçu Bilal de Cumali Amca’ya karşı Cumali ve Yamaç ile birlik olarak yeni bir harekat planının içerisine girdi. Mazotçu Bilal'den alınan sıcak bilgiler ile elindeki kozlar iyice güçlenen Yamaç, Ayşe’nin yanına giderken Medet de Vartolu’nun yanında kendisini buldu.

ÇUKUR 4. SEZON 120. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur 4. sezon 120. son bölüm izle ile ilgili etiketler Çukur Çukur 120. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.