Çukur 124. bölüm fragmanı izle

Çukur 124. bölüm fragmanı yakından takip ediliyor. Pazartesi akşamlarında Show TV’de ekranlara gelen Çukur 124. yeni bölüm fragmanı ilk sahne yayınlandı mı?

Çukur dizisi son bölümü ile Show TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisinin tüm heyecan gelecek hafta 124. bölüm ile 12 Nisan Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında olacak.

Çukur dizisinin son bölümünde Yamaç’ın önüne bir türlü geçemeyen ve engel olamayan Amca ile Vartolu arasında ipler iyice gerilir. Yamaç’ı durdurmak yine Vartolu’ya kalmıştır.

Çukur 124. bölüm fragmanı izle

Sürpriz bir misafirle karşılaşan Yamaç ve Cumali gelen isteği geri çevirmez. Mahalleli yaşananlardan sonra ikiye bölünürken Yamaç ve Vartolu’ya desteklerine devam ederler. Kapısına eski bir hediye bırakılan Cumali bundan büyük bir mutluluk duyarken Akın ile Yamaç’ın yüzleşmesi duygu dolu anları beraberinde getirir.

Aileyi yeniden bir araya getirmenin yollarını arayan Yamaç ilk hamlesini hiç beklemeden yapar. Cumali Amca’da Koçovalıların içerisinde bir hainin olduğunu ve onun Yamaç’ın tarafında bulunduğunun farkına varınca ipleri iyice kopartır. Artık Celasun için sona doğru gelinmiştir.

Çukur 124. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Çukur Çukur 124. bölüm fragmanı Çukur ilk sahne

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.