Çukur 118. son bölüm izle!

Çukur 118. bölüm full izle sansürsüz olarak yayında. 1 Mart akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı fenomen dizi tek parça halinde puhutv platformundan izlenebilir.

Çukur 118. bölüm izle tek parça halinde puhutv platformunda. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Erkan Kolçak Köstendil’in oynadığı Çukur dizisinin son bölümü Show TV ekranlarında 1 Mart akşamında izleyicisi ile buluştu.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Efsun'u takip etmeye başlayan Yamaç, finalde Efsun'un karşısına çıktı. Büyük karşılaşmanın yaşandığı dakikalarda nefesler tutuldu, neler olacağı şimdiden büyük merak konusu oldu. Yamaç ve Efsun'un yıllar sonra yeniden birbirini gördüğü heyecan dolu anlar sosyal medyada da büyük ses getirdi.

Çukur 118. son bölüm izle!

Vartolu, yıllar sonra Yamaç'ı evine tekrar getirdi. Sultan Hanım, Yamaç'ı karşısında görünce büyük bir mutluluk yaşarken, oğluyla yıllar sonra bir araya geldiği duygusal anlar izleyenleri de derinden etkiledi. Yamaç, Çukur'da yaşanan değişime şahit olduktan sonra Koçovalı evinde de hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını gördü.

Amca, evdeki düzeni de tamamen değiştirmişti. Cumali ise Yamaç'ın da Amca'nın tarafında yer aldığını düşünerek Çukur'dan gitmeye karar verirken, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Yamaç, Koçovalı evinde kalmayarak yeniden abisinin yanına geldi. Bu gelişmeyle Cumali, Çukur'da kalmaya karar verdi.

Çukur 118. son bölüm izle! - Resim : 2

Yamaç'ın yaşadıklarını öğrenen Vartolu, Kulkan'ı bulmak için harekete geçti. Vartolu'nun da yardımıyla Yamaç, Kulkan'ı yakalamayı başardı. Yıllarca Kulkan tarafından işkence gören Yamaç'ın içindeki bütün öfke açığa çıkarken, Kulkan'dan intikamını alacağı anlarda nefeslerde tutuldu. Ancak Kulkan, ölmemek için elinde olan son kozu kullandı ve Yamaç'a Efsun'dan bahsetti.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur 118. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Çukur çukur 118. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.