Cübbeli Ahmet Hoca'dan MEB'in Sinan Canan kararına tepki: 'Bir imansız olduğunu biliyor muydunuz?'

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaz döneminde öğretmenler için düzenleyeceği seminerin Sinan Canan tarafından verileceği haberi tepkilere neden oldu... Cübbeli Ahmet Hoca, Canan'a tepki göstererek "Bütün Kur'an'ı inkar ediyor. Öğretmenen seminer vermek için bunu bulmuşlar. Kafir inanmayan demek değildir. Ben sunni İslam'ı desteklemiyorum. Size de tavsiye etmiyorum" açıklamalarında bulunudu. 

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaz döneminde öğretmenler için düzenleyeceği 'Öğretmenin Fabrika Ayarları' konulu seminerinin Sinan Canan'ın vereceği haberleri tepkilere neden oldu. 

CÜBBELİ AHMET HOCA'DAN SİNAN CANAN TEPKİSİ: 'İMANSIZ...'

Bu tepkilere Cübbeli Ahmet Hoca'nın da açıklamaları eklendi. Cübbeli Ahmet Hoca, yayınladığı videoda Sinan Canan kararına tepki gösterirken, "İslâmî kanalda konuşturulan Sinan Canan’ın, Allâh’a ve Kur’ân’a ne denli iftirâlar yapan bir imansız olduğunu biliyor muydunuz? Allah'a inanmamanın deist olmanın cezası yoktur. Şirk koşmanın cezası bile ayette yoktur diyor. Bütün Kur'an'ı inkar ediyor. Öğretmenen seminer vermek için bunu bulmuşlar. Kafir inanmayan demek değildir. Ben sunni İslam'ı desteklemiyorum. Size de tavsiye etmiyorum" açıklamalarında bulunudu. 

SİNAN CANAN'DAN TEPKİLERE SOSYAL MEDYADAN YANIT

Sinan Canan, sosyal medya hesabından açıklama yaparak gelen tepkilere şöyle cevap verdi:

"Adamlar haklı! Acil önlem alınması lazım! Bu adam seminer verirse öğretmenler hemen dinden çıkar, milli duygularını yitirir, küfürbaz, kumarbaz ve madrabaz olur. Çünkü bunların bildiği öğretmenin kuş kadar aklı, darı tanesi kadar fikri yoktur!"

Cübbeli Ahmet Hoca'dan MEB'in Sinan Canan kararına tepki: 'Bir imansız olduğunu biliyor muydunuz?'

Cübbeli Ahmet Hoca'dan MEB'in Sinan Canan kararına tepki: 'Bir imansız olduğunu biliyor muydunuz?' ile ilgili etiketler MEB sinan canan Cübbeli Ahmet Hoca
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.