Cübbeli Ahmet Hoca'dan felaket uyarısı! Deprem kahini de 14 Mart gecesini işaret etti

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin sonrasında ünlü deprem bilimci Frank Hoogerbeets'in tahminleri sosyal medyada çokça konuşulurken kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'de 14 Mart'ı 15 Mart'a bağlayan gece konusunda uyarılarda bulundu.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinde 45 binden fazla insanımız hayatını kaybederken büyük yıkımın getirdiği sonuçlar akabinde yaralar sarılmaya başlandı. Son verilerle birlikte deprem kahini olarak gösterilen Frank Hoogerbeets, Kahramanmaraş'ta yaşanan felaketi 3 gün önceden bilerek herkesi şaşırtmıştı.

Türk deprembilimciler ise daha öncesinde bölgede büyük bir depremin beklendiğini işaret etmiş ve hatta Prof. Naci Görür'de 2 yıl kadar öncesinde yetkilileri uyarmıştı. Ancak Hoogerbeets'in depremi 3 gün kadar öncesinde bilmesi ve daha sonrasında yaptığı paylaşımlar sık sık gündemde yer aldı.

Olası İstanbul depremi öncesinde uzmanlardan yeni uyarılar gelirken bu konuda ortaya atılan iddialar vatandaşları korkutmaya yetiyor.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan felaket uyarısı! Deprem kahini de 14 Mart gecesini işaret etti

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak da bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'de 14 Mart'ı 15 Mart'a bağlayan gece için felaket uyarısında bulundu. Ahmet Hoca açıklamasında, "14 Mart akşamı çok büyük belaların, şerlerin dinen takdir edildiği bir gece demiyorum. Ama Allah'ın gezegenlere, burçlara verdiği etkilerden dolayı, çok kötü etkilerin, çok belaların hasıl olacağı bir duruma neden olabilir" ifadelerine yer verdi.

Deprem kahini olarak tanınan Frank Hoogerbeets ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında 15 Mart'ı işaret edince işler iyice karıştı. Hoogerbeets, "Ay, Jüpiter'le yeni hizaya girdiğinden, son videoda açıklandığı gibi önümüzdeki iki gün içinde daha güçlü sismik aktivite yaşanabilir. Ancak son dalgalanmalar 15-16 Mart için de önemli hale gelebilir” sözlerini sarf etti.

Vatandaşlar ise Hoogerbeets'in uyarıları sonrasında paniğe kapılırken bazı takipçilerde 'korku yayıyorsun' diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan felaket uyarısı! Deprem kahini de 14 Mart gecesini işaret etti ile ilgili etiketler Frank Hoogerbeets deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.