Çöp adam dizisi ne zaman başlıyor? İşte oyuncu kadrosu

Star TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Çöp Adam yakında başlıyor. Başrollerinde ünlü oyuncuların yer aldığı gerçek bir hayat hikayesini anlatan Çöp Adam dizisi ne zaman başlıyor sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Çöp Adam oyuncuları kimler?

Star TV ekranlarında yeni sezon dizilerden birisi olan Çöp Adam yakın bir zamanda hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam dizisinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan, Sinan Albayrak yer alıyor.

ÇÖP ADAM DİZİ KONUSU

Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu ve yapımcılığını OGM Pictures’in üstlendiği Çöp Adam dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilmektedir. Yazılımcı Tamer ile bankacı Peri karakterinin başrollerde yer aldığı Çöp Adam dizisinde Tamer hiç beklenmedik bir anda büyük bir servetin sahibi olur.

Çöp Adam

Peri’ye saplantılı olan Tamer, onu kaçırarak mahzene kapatacaktır. Peri’ye yepyeni bir dünya yaratan Tamer’in bu saplantısı zamanla sevgiye dönüşecektir.

Daha öncesinde Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Camdaki Kız gibi romanları yazan Prof. Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu’nun eserinden uyarlanan Çöp Adam dizisinin büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

Çöp Adam

ÇÖP ADAM DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu’nun yer aldığı Çöp Adam dizisinin Kasım ayı içerisinde Star TV ekranlarında başlaması bekleniyor.

Çöp adam dizisi ne zaman başlıyor? İşte oyuncu kadrosu ile ilgili etiketler Çöp Adam Engin Altan Düzyatan Elçin Sangu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.