Çöp Adam 9. bölüm fragmanı izle

Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden Çöp Adam 9. bölüm fragmanı yakından takip edilmektedir. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu’nun oynadığı Çöp Adam dizisi son bölümü ile Youtube platformunda yayınlanacak.

Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan’ın yer aldığı Çöp Adam dizisinin yeni bölüm fragmanı büyük bir merakla beklenmektedir. 18 Ocak akşamında Star TV’de yayınlanan Çöp Adam 8. bölümünün tamamı dizi bitiminde Youtube platformunda yayınlanacaktır.

Çöp Adam 8. Bölüm Özeti

Çöp Adam son bölümünde; Peri’yi kaybetmekten çok korkan Tamer, onu yine mahzende bulunca ani bir kararla Peri’ye evlenme teklifi eder. Tamer, Berrin’e boşanmak istediğini söyler. Bu evliliği sürdürmeye inancı kalmayan Berrin kabul eder.

Çöp Adam 9. bölüm fragmanı izle

Ahu ve Berrin, Peri’nin gece orada kaldığını öğrendiklerinde yalıda kıyametler kopar. Ne kadar uğraşsa da Berrin’i yalıda kalmaya ikna edemeyen Ahu, bu defa da boşanma için şartlar öne sürer.

Evi sahiplenmeye başlayan Peri, kendini kabul ettirme ve sevdirme çabasına girer fakat bu hiç de kolay olmayacaktır. Yalıda işler çığırından çıkmışken sürpriz bir misafirin gelişiyle her şey daha da karışacaktır.

Çöp Adam 9. bölüm fragmanı izle - Resim : 2

Çöp Adam 9. bölüm fragmanı ilk sahne dizi bitiminde Youtube platformunda yayınlanacaktır

Çöp Adam 9. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Çöp Adam
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.