Çocuğuna alkol bardağı verip videosunu çekmişti! Bakanlıktan İşte Benim Stilim yarışmacısı hakkında açıklama

İşte Benim Stilim programında yarışmacı olan Nazlı Hamarat, geçen yıl gece geç saatlerde bir lokantada çocuğunun eline alkol bardağı verip, o anları sosyal medyadan paylaşmıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, o anne ve çocuğuna yönelik sosyal hizmet çalışmasına başlandığını açıkladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İşte Benim Stilim adlı televizyon programı yarışmacısı Nazlı Hamarat'ın oğluyla ilgili sosyal medya paylaşımına ilişkin, çocuğun psikososyal durumunu etkileyecek davranışlar konusunda anneye rehberlik edildiğini ve süreçte olumlu gelişmelerin yaşandığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, anne Nazlı Hamarat'ın 2021 yılında gece geç saatte bir lokantada küçük çocuğunun eline alkol bardağı vererek çektiği görüntülerin sosyal medyada yer aldığı anımsatıldı.

Çocuğuna alkol bardağı verip videosunu çekmişti! Bakanlıktan İşte Benim Stilim yarışmacısı hakkında açıklama

Paylaşımın ardından anne ile görüşme yapıldığı ve küçük çocuk için uygun sosyal hizmet modelinin planlandığı belirtilen açıklamada, İstanbul 13. Aile Mahkemesi tarafından verilen Danışmanlık Tedbir Kararı gereğince aileye yönelik sosyal hizmet çalışmasına başlandığı aktarıldı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Mevcut durumda, tedbir kapsamında görüşmeler belirli periyodlarla devam etmektedir. Annenin, oğlu İ.N'ye yönelik kaydettiği sosyal medya görüntüleri sonrası çocuğun psikososyal durumunu etkileyecek davranışlar konusunda anneye rehberlik edilmiştir. Danışmanlık Tedbiri kapsamında yapılan görüşmeler sonucunda, anne ile çocuk için belirli bir gündelik rutin oluşturulmuş, süreç içerisinde çocuğun gelişimsel özelliklerinde iyileşme yaşandığı gözlemlenmiş, yönlendirmeler neticesinde annenin çocuğu ana okuluna kaydettirdiği, bilinçli ebeveynlik motivasyonu yükselen annenin çocukla arasında sevgi bağı kurulduğu tespit edilmiştir. Aileye yönelik mesleki çalışmalar devam etmektedir."

 

 

Çocuğuna alkol bardağı verip videosunu çekmişti! Bakanlıktan İşte Benim Stilim yarışmacısı hakkında açıklama ile ilgili etiketler işte benim stilim nazlı hamarat aile ve sosyal hizmetler bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.