'Cinsel saldırı' suçlamalarıyla yargılanan Kevin Spacey için mahkeme kararını verdi! House of Cards yapımcısına milyonlarca dolar tazminat ödeyecek!

Netflix'in büyük bir heyecanla izlenen dizisi House of Cards'ta "Frank Underwood" karakterini canlandıran Kevin Spacey, bir süredir cinsel saldırı suçlamalarıyla yargılanıyordu. Buna ek olarak, House of Cards dizisinin yapım şirketi MRC, Spacey'e açtığı tazminat davasını kazandı. Mahkeme, ünlü oyuncunun yapım şirketine 29 milyon 500 bin dolar tazminat ödemesine karar verdi.

House of Cards dizisinin yapım şirketi, hakkındaki cinsel saldırı suçlamaları nedeniyle, Amerikalı aktör Kevin Spacey ile ilişiğini kesmişti. Bunun üzerine dizinin yeni sezonu ertelendi, senaryosu yeniden yazıldı bölümler tekrar çekildi.

29 MİLYON 500 DOLAR TAZMİNAT; 1 MİLYIN 400 BİN DOLAR DA AVUKAT MASRAFI ÖDEYECEK

Şirket Kasım ayında Amerikalı aktöre tazminat davası açtı. Mahkeme, Spacey'in yapım şirketine 29 milyon 500 bin dolar tazminat ve avukat masrafları olarak 1 milyon 400 bin dolar ödemesine karar verdi.

'Cinsel saldırı' suçlamalarıyla yargılanan Kevin Spacey için mahkeme kararını verdi! House of Cards yapımcısına milyonlarca dolar tazminat ödeyecek!

 Spacey bu karara itiraz etse de itirazı mahkeme nezdinde karşılık bulmadı.

'Cinsel saldırı' suçlamalarıyla yargılanan Kevin Spacey için mahkeme kararını verdi! House of Cards yapımcısına milyonlarca dolar tazminat ödeyecek! ile ilgili etiketler cinsel taciz Taciz Netflix house of cards kevin spacey
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.