Çinli Satıcı filminin konusu nedir? Çinli Satıcı filminin oyuncuları kimlerdir?

6 Mart Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Çinli Satıcı filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bilimkurgu türündeki film Çinli Satıcı konusu nedir, Çinli Satıcı oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

6 Mart Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Çinli Satıcı adlı bilimkurgu filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Çinli Satıcı filmi 2017 yılında vizyona girmiştir. Çinli Satıcı adlı bilimkurgu filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek.

İşte, Çinli Satıcı filminin konusu nedir, Çinli Satıcı oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Çinli Satıcı filminin konusu ne?

Çinli bir IT mühendisi olan Yan Jian, Kuzey Afrika'ya gitmeye gönüllü olmuştur ve daha sonra çalıştığı şirketin bir yarışma kazanmasına yardım etmiştir. Kazanan ödül olarak, güney ve kuzey arasındaki iletişimi kontrol etme hakkına sahip olabilecektir.

Çinli Satıcı filminin konusu nedir? Çinli Satıcı filminin oyuncuları kimlerdir?

Fransız casusu olan Michael'a ise Kuzey Afrika'ya gitmesi ve rekabeti kazanması emredilmiştir. Böylece Fransa, Afrika'nın maden kaynaklarını kontrol edebilecektir. Ona yardım etmesi için Afrika'daki en iyi paralı asker Lauder'i ve eski bir general olan Kabbah'ı işe almıştır. Yan Jian, komplolarını keşfeder ve onları durdurabilecek tek kişi olacaktır.

Çinli Satıcı filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Tan Bing

Oyuncular: Dong-xue Li, Mike Tyson ve Steven Seagal

Tür: Aksiyon

Yapım Yılı: 16 Haziran 2017

Çinli Satıcı filminin konusu nedir? Çinli Satıcı filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Çinli Satıcı filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.