Çiftlik Bank soruşturmasında yeni gelişme! Fatih Aydın tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi!

Çiftlik Bank soruşturması ve davalarının iki numaralı sanığı Fatih Aydın’ın savcılıkta verdiği ifadesi sonlandı. Aydın, 5 saat süren savcılık işlemlerinin ardından tutuklanması talebiyle İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi

Çiftlik Bank vurgununun bir numaralı ismi olan "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın'ın abisi ve davadaki iki numaralı isim olduğu belirtilen Fatih Aydın, tutuklandığı Uruguay'dan Türkiye'ye iade edilmişti. 2 Kasım akşamı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı tarafından Türkiye'ye getirilen Fatih Aydın, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde 3 gün boyunca sorgulanmıştı.

Aydın, bugün emniyetten İstanbul Anadolu Adliyesi'ne getirildi. Fatih Aydın ilk olarak "bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık", "tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçlarından hakkında yürütülen ve yüzlerce mağduru olan soruşturma kapsamında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nda ifade verdi.

TUTUKLANMA TALEBİYLE MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Aydın'ın savcılıkta verdiği ifadesi sonlandı. Aydın, 5 saat süren savcılık işlemlerinin ardından tutuklanması talebiyle İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

Aydın, "Aile üyesi olmam nedeniyle prosedür gereği kardeşim beni şirkete ortak yaptı. Benim konuyla da şirketle de ilgim ve alakam yok" demişti.

 

Çiftlik Bank soruşturmasında yeni gelişme! Fatih Aydın tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi! ile ilgili etiketler Çiftlik Bank Fatih Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.