Ciciş kardeşlerin yeni mesleğine çok şaşıracaksınız! DJ'likten istifa ettiler!

Ciciş Kardeşler olarak tanınan Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşler mesleklerini değiştirdi. Daha önce DJ'lik yapan Cicişler, şimdi de şarkıcılığa geçiş yaptı. Sahneye çıkarak şarkı söyleyen kardeşler, şan dersi almaya da başladıklarını belirtti.

Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ve açıklamalarla gündemden düşmeyen Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşler, bu sefer de meslek tercihleriyle isimlerinden söz ettirdi. Yıllarca birçok mekanda sahneye çıkaran DJ'lik yapan kardeşler, bu sefer de şarkıcılığa soyundu.

Ciciş kardeşlerin yeni mesleğine çok şaşıracaksınız! DJ'likten istifa ettiler!

"ŞAN DERSİ ALMAYA BAŞLADIK"

Instagram hesabından kardeşiyle çıktıkları mekanda şarkı söylediği anları paylaşan Esra Ersoy, "Şan dersi de almaya başladık. Ciddi ciddi DJ'likten istifa edip şarkıcılığa geçiş yapıyoruz. Neden derseniz bizden sonra herkes DJ oldu. Sizin için çok güzel bir repertuar hazırladık" dedi. Kardeşlerin bu kararına takipçilerinden binlerce destek yorumu geldi.

 

 

 

 

Ciciş kardeşlerin yeni mesleğine çok şaşıracaksınız! DJ'likten istifa ettiler! ile ilgili etiketler Esra Ersoy Ceyda Ersoy cicişler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.