CHP'li Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hadsiz sözler

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel TBMM'de yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakarette bulundu. "Bu diktatör bozuntusuna milletimiz ilk seçimde sandığı gösterip, geldiği gibi gönderecek." ifadesini kullanan Özel'e AK Parti'den yanıt gecikmedi. Sosyal medyada da vatandaşlar 'HadsizÖzgürÖzel' etiketi altında tepkilerini dile getirdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM çatısı altında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etti.

"Bu diktatörlük heveslisine, bu Franko özentisi diktatör bozuntusuna milletimiz ilk sandıkta geldiği sandığı gösterip, geldiği gibi gönderecek." diyen Özel'e AK Parti'den yanıt gecikmedi.

"DİKTATÖR VAR DİYEBİLİYORSAN DİKTATÖR YOKTUR"

Özgür Özel'in hadsiz açıklamalarına AK Parti Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Mehmet Muş'tan yanıt geldi. Muş, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Diktatör var diyebiliyorsan diktatör yoktur. Çünkü diktatörün olduğu yerde diktatör diyebilen yoktur. Ama illa bir diktatör arıyorsan bakacağın yer partindir. Size kapıyı gösteren genel başkanındır. Ha o da diktatör değil; diktatörcük bozuntusudur!" ifadelerine yer verdi.

CHP'li Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hadsiz sözler

AK Parti'li eski milletvekili Şamil Tayyar ise bu söylemlerin suç olduğuna vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanımıza yönelik çirkin ifadeleri, ahlaksızlığın, edepsizliğin ötesinde suçtur. Yargıda hesabını mutlaka verecektir. Siyaseten de hesabını vermeli, vekil arkadaşlarımız sosyal medyadaki dijital tepkisini Meclis kürsüsüne de yansıtmalıdır."

CHP'li Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hadsiz sözler - Resim : 2

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Özel'in çizgiyi aşan açıklamaları sosyal medyada da gündem oldu. Twitter'da yorum yağmuru yapan vatandaşlar 'HadsizÖzgürÖzel' etiketi altında tepkilerini dile getirdi.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

CHP'li Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hadsiz sözler - Resim : 3

CHP'li Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hadsiz sözler - Resim : 4

CHP'li Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hadsiz sözler - Resim : 5

CHP'li Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hadsiz sözler - Resim : 6

CHP'li Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hadsiz sözler ile ilgili etiketler Özgür Özel CHP Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.