CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi tatilcileri nasıl soyuyor?

Gelirlerini halka hizmet ve altyapı yatırımları yerine görüntüyü kurtaracak sanal işlerde çarçur eden belediyelerden yoğun şikayet var. Göcek’te tekne tatili yapmaya gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler resmen soyuluyor.

Türkiye’nin en çok tercih edilen tatil beldeleri durumundaki Bodrum, Marmaris, Fethiye, Göcek gibi turizm merkezlerinde vatandaşı çileden çıkaracak uygulamalara imza atılıyor.

CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi tatilcileri nasıl soyuyor?

Muhteşem koylarıyla ünlü Göcek’te tekne tatili yapmaya gelen hali vakti yerinde yerli ve yabancı ziyaretçiler resmen soyuluyor. Otomobilleriyle beldeye gelip araçlarını CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin otoparklarına bırakan tatilciler, dönüşe geçtiklerinde önlerine konan otopark faturalarıyla şoke oluyorlar.

CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi tatilcileri nasıl soyuyor? - Resim : 2

Superhaber’e ulaşan şikayetlerden biri soygunu anlatmaya fazlasıyla yetiyor. Teknede 1 hafta tatil yaptıktan sonra Göcek’in merkezindeki belediye otoparkına bıraktıkları otomobil için 1700, minibüs için 2.500 TL otopark parası isteniyor. Üstelik günlük otopark ücreti de yazmıyor.

CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi tatilcileri nasıl soyuyor? - Resim : 3

Günlük ortalama 180-250 TL arasında ücret talep ediliyor ve bu miktar havalimanlarındaki otopark ücretlerinin bile neredeyse iki katı. Oysa aynı bölgede günlüğü 70-80 TL tarife uygulayan özel otoparklar var.

CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi tatilcileri nasıl soyuyor? - Resim : 4

Daha ucuza otopark hizmeti vermesi gereken CHP’li Muğla B.Şehir Belediyesi aksine özel otoparkların iki katından fazla ücret talep ediyor.

CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi tatilcileri nasıl soyuyor? - Resim : 5

Genellikle zenginlerin tercih ettiği Göcek’te her gün birbirinden lüks teknelere milyonlarca liralık ihtiyaç malzemesi yükleyen ve esnafın yüzünü güldüren tatilciler bu uygulamaya isyan ediyor.

CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi tatilcileri nasıl soyuyor? ile ilgili etiketler otopark tatil Turist göcek ücret şikayet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.