CHP'li İBB'den yeni skandal! Cami motiflerini zemine yerleştirdiler! İnsanlar üzerine bastı...

CHP'li İBB'de yeni bir skandal yaşandı. İBB’nin Kariye Camii, Sultanahmet Camii ve Ayasofya Camii'nin bulunduğu motifleri Sarayburnu’nun en kalabalık yerlerinden birinin zeminine yerleştirdiği ortaya çıktı. İBB’nin cami motiflerini insanların basabileceği bir şekilde yerlere yerleştirmesi tepkiyle karşılandı.

7'lı koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı yardımcılığına getireceğini açıkladığı ve bu süreçte İstanbul dışında her yerde boy gösteren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yönetiminde bulunan İBB skandal bir olay ile gündeme geldi.

CAMİ MOTİFLERİ SARAYBURNU'NDA ZEMİNE YERLEŞTİRİLDİ

İBB yönetiminin, Ayasofya Cami, Kariye Cami ve Sultanahmet Camii’nin bulunduğu motifleri Sarayburnu’nun en kalabalık yerlerinden birinin zeminine yerleştirdiği ortaya çıktı.

CHP'li İBB'den yeni skandal! Cami motiflerini zemine yerleştirdiler! İnsanlar üzerine bastı...

CAMİ MOTİFLERİ SKANDALI

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir iftar programı sonrası seccade üzerindeyken çekilen fotoğrafı gündem olmuştu. Yaşanan seccade vakasından sonra, İBB’nin cami motiflerini insanların basabileceği bir şekilde yerlere yerleştirmesi tepkiyle karşılandı.

 

CHP'li İBB'den yeni skandal! Cami motiflerini zemine yerleştirdiler! İnsanlar üzerine bastı... - Resim : 3

İNSANLAR ÜZERİNE BASTI

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Ayasofya Cami, Kariye Cami ve Sultanahmet Camii’nin bulunduğu motiflerin Sarayburnu’nun en kalabalık yerlerinden birinin zeminine yerleştirildiği ve insanların da üzerine bastığı görüldü.

 

CHP'li İBB'den yeni skandal! Cami motiflerini zemine yerleştirdiler! İnsanlar üzerine bastı... - Resim : 5

KUBBESİ'NDE HAÇ OLMAYAN AYA İRİNİ'YE HAÇ EKLENMİŞ

İBB’nin cami motifli skandalı ile beraber, “AYA İRİNİ” müzesinin kubbesinde “HAÇ” olmamasına rağmen motiflerinde “HAÇ” işaretine yer vermesi de dikkat çekti.

CHP'li İBB'den yeni skandal! Cami motiflerini zemine yerleştirdiler! İnsanlar üzerine bastı... ile ilgili etiketler İstanbul İBB CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.