CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı'na vatandaştan sert tepki: Kumara gideceğine bizim paramızı ver

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, 23 Nisan kutlamaları esnasında belediyeden emekli olan ve iddiaya göre tazminatını alamayan vatandaşın sert tepkisiyle karşılaştı.

Personeline '0' zam vermesiyle gündeme gelen Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu 23 Nisan'da bir kez daha protesto edildi.

Daha önce işçilerin 100 gün boyunca zam protestosuyla karşılaşan Bakırköy Belediyesi yönetimi bu kez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları esnasında protesto edildi.

Belediyeden sağlık sorunları nedeniyle emekli olan Murat Soydan adlı bir vatandaş edinilen bilgilere göre tazminatsız bir şekilde gönderildi. Yıllarca verdiği emeğin karşılığını isteyen Soydan, 23 Nisan kutlamaları esnasında karşılaştığı Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na hakkı olan ücretin neden verilmediğini sordu.

''HİÇ Mİ ALLAH KORKUSU YOK SİZDE''

Onlarca vatandaşla birlikte Başkan yardımcılarının da olduğu alanda, "Paramı alamıyorum, bakın hastalığıma ilişkin raporum var. Buna rağmen tazminatımı alamıyorum. Karılarla kızlarla gezeceğine, kumara gideceğine paramızı versin. Sizin çocuğunuz var da bizim yok mu? Hiç mi Allah korkusu yok sizde. Allahsızlar, günah değil mi bize. Utanmıyor bir de törene geliyor. Paramızı vereceksiniz" diyerek sitem etti.

Başkan Bülent Kerimoğlu, Başkan yardımcısı Cavid Ganiç ve çevredekilerinin sessiz kaldığı tepki sonrası korumalar hakkını isteyen vatandaşı yaka paça tören alanının dışına attı.

 

 

CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı'na vatandaştan sert tepki: Kumara gideceğine bizim paramızı ver ile ilgili etiketler Bakırköy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.