CHP'de 'iç savaş' başlıyor! 40 delegeden 'değişime' destek: İmamoğlu mu, Kılıçdaroğlu mu?

Kaybedilen seçimin ardından CHP'de iç karışıklık artarak sürüyor. Ekrem İmamoğlu'nun henüz seçim sabahı başlayan 'değişim' sözleri dozunu arttırıyor. Partiden İmamoğlu'na destek varken, Kılıçdaroğlu'nun 'yola devam' etmesi gerektiğini düşünenler de var.

Seçimlerde hem meclis çoğunluğunu kaybeden hem de Cumhurbaşkanlığını kaybeden CHP'de sular durulmuyor. CHP'de yerel seçimlerin ardından yani 1 yıl sonra yapılması beklenen kurultay öncesi 'iç savaş' başladı.

İMAMOĞLU MU, KILIÇDAROĞLU MU?

CHP'de bir ikiye bölünme yaşandığı ve bir tarafın mevcut genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile devam edilmesini istediği, diğer tarafın ise Ekrem İmamoğlu ile yeni bir sürece girilmesini istediği belirtiliyor.

CHP'de 'iç savaş' başlıyor! 40 delegeden 'değişime' destek: İmamoğlu mu, Kılıçdaroğlu mu?

Ekrem İmamoğlu 28 Mayıs sabahı henüz seçim sonuçları belli deilken bile 'değişim' ve 'yeni bir yol' gibi sözler kullanarak dikkat çekmişti.

40 DELEGEDEN İMAMOĞLU'NA DESTEK

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre milletvekili listelerinde kendine yer bulamayanlar ile 40 kadar il başkanının İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu desteklediği belirtiliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkması beklenen tek potansiyel rakibin İmamoğlu olduğu da gelen bilgiler arasında.

CHP'de 'iç savaş' başlıyor! 40 delegeden 'değişime' destek: İmamoğlu mu, Kılıçdaroğlu mu? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Kurultay CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.