CHP anketçisi Murat Gezici, Mete Yarar'ı çileden çıkardı: "Ne yapacaksın benim adresimi?"

CNN Türk programına katılan güvenlik uzmanı Mete Yarar ve CHP anketçisi olarak bilinen Murat Gezici arasında tansiyon yükseldi... Programda geçen tartışma sonrasında Gezici, ısrarla Mete Yarar'a hangi şehirde yaşadığını sordu. Bu konuşma sonrasında Meye Yarar çileden çıktı.

Kamuoyunda CHP anketçisi olarak bilinen Murat Gezici, Mete Yarar'ın İBB eleştirisi karşısında konuyu farklı noktaya çekmeye çalışınca Yarar adeta çileden çıktı. CNN Türk'te programa katılan Mete Yarar ve Murat Gezisi arasında yaşanan diyalog, sosyal medyada da çok konuşuldu. 

 "SİZİN DE BAŞKANINIZ DEĞİL Mİ?"

İSPARK'ın bir anda zarar ettiğini söyleyen Mete Yarar, Kamuoyunda CHP anketçisi olarak bilinen Murat Gezici'nin verdiği cevap sonrasında gerildi.

İSPARK'ın AK Parti döneminde zarar ettiğini söyleyen Gezici'ye Mete Yarar, "Bunu söyleyen ben değilim, senin başkanın" dedi. Bu olayın ardından "Siz İstanbul'da yaşamıyor musunuz, sizin de başkanınız değil mi" dedi. 

Mete Yarar, "Ben İstanbul'da yaşamıyorum. Benim başkanım değil" dedi. Gezici'nin Mete Yarar'a 'Nerede yaşıyorsunuz' diye yeniden sorması üzerine Mete Yarar çileden çıktı. 

 

 

 

CHP anketçisi Murat Gezici, Mete Yarar'ı çileden çıkardı: "Ne yapacaksın benim adresimi?" ile ilgili etiketler Mete Yarar CNN murat gezici proğram tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.