Çeyrek altın son 1 haftanın zirvesine çıktı! İşte Kapalıçarşı'da 24 Temmuz gram altının yeni fiyatı

Asya piyasalarının açılması öncesinde Pazar sabahında altın fiyatları yükselişe devam ediyor. Serbest piyasada; gram altın 984 TL, çeyrek altın ise 1620 TL’den işlem görüyor. İşte, Kapalıçarşı’da 24 Temmuz güncel altın fiyatları…

Asya piyasaları öncesinde altın fiyatlarındaki yükseliş sürüyor. Bir süredir durgun geçen rakamlar sonrasında yukarı yönlü bir ivme kazanan altın fiyatlarının yükselişi devam ediyor. Yatırımcılar ve vatandaşlar da son gelişmeleri yakından takip ediyor.

24 Temmuz Pazar sabahında serbest piyasada; gram altın 984 TL, çeyrek altın 1620 TL, yarım altın 3245 TL, tam altın 6462 TL ve Cumhuriyet altını da 6619 TL’den işlem görüyor.

Çeyrek altın son 1 haftanın zirvesine çıktı! İşte Kapalıçarşı'da 24 Temmuz gram altının yeni fiyatı

İşte Kapalıçarşı’da 24 Temmuz Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 984 TL
Çeyrek altın: 1620 TL
Yarım altın: 3245 TL
Tam altın: 6462 TL
Cumhuriyet altını: 6619 TL

Çeyrek altın son 1 haftanın zirvesine çıktı! İşte Kapalıçarşı'da 24 Temmuz gram altının yeni fiyatı ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.