CHP’nin tezkereye hayır demesinin gerçek sebebi ne? Kılıçdaroğlu oylama öncesi kimlerle görüştü?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, CHP'nin tezkereye hayır demesinin gerçek sebebini, Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu seferberliğini, ABD ile Türkiye arasında F-35 anlaşmazlığı konusunda gerçekleştirilen toplantının detayları, Suriyelilere 'muz' operasyonunu ve Bursa Karacabey Belediyesi'nin skandal paylaşımını konuştu.

"CHP, PKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SİYASİ AYAĞIYLA YOL YÜRÜMEYE BAŞLADI"

Ceyhun Bozkurt, "Benim gördüğüm, iktidarın Suriye politikasına çok sert eleştirilerde bulunulmasına rağmen evet oyu fazlaydı. Bir ihtimal geliyor aklıma; bir yerden telefon, uyarı mı geldi? Ya da başka bir şey mi oldu da CHP bir anda hayır oyuna döndü? Yoksa HDP mi tehdit etti? CHP, HDP'nin bu çağrısına olumlu yanıt verdi. CHP, PKK terör örgütünün siyasi ayağıyla yol yürümeye başladı.

"'HAYIR' DEMEK MEHMETÇİĞİN GERİ ÇEKİLMESİ DEMEKTİR"

Birileri HDP'yi yükseltmeye çalışıyor. Buna yeni CHP de katıldı, önceden de alttan alta yapıyordu. Bu yönetim, mevzilerini Atatürk'e karşı koymuş. Yeni CHP yönetimi PKK terör örgütü ile yan yana duruyor. 'Hayır' demek Mehmetçiğin geri çekilmesi demektir. Mevcut CHP yönetiminin politikalarını nereden tutarsak elimizde kalmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevmiyorsunuz ama CHP'nin bu şekilde Atatürk karşıtı mevziye oturmasına karşı ilk başta CHP'nin asli sahipleri tavır koymalıydı. CHP'nin ya da Millet İttifakı'nın seçimi kazanırsa kuracağı hükümette ekonomi alanının teslim edileceği isim olarak yansıtılıyor. Akşener taktik hamlelerle acaba CHP'yi mi zayıflatıyor? Aslında CHP tabanına oynuyor?" ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

CHP’nin tezkereye hayır demesinin gerçek sebebi ne? Kılıçdaroğlu oylama öncesi kimlerle görüştü? ile ilgili etiketler Haberin Olsun Ceyhun Bozkurt CHP Kemal Kılıçdaroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.