Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kura sonuçları 2019!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kura sonuçları 2019! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı başvuruları 14 Ekim ve 18 Ekim tarihleri arasında yapıldı. Kura sonuçları ise büyük bir heyecanla bekleniyordu. Kura sonuçları yayımlandı. İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kura sonuçları 2019! Detaylar haberimizde...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kura sonuçları 2019! Temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımı için başvuruları 14 Ekim ve 18 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi. Adaylar kıra sonuçlarını heyecanla bekliyorlardı. Kura sonuçları kurumun resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kura sonuçları 2019!

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından Bakanlığa gönderilen nihai listelerde isimleri yer alan adayların Noter huzurunda kura çekim işlemleri; Temizlik Görevlisi meslek kolu için Personel Genel Müdürlüğünce, Güvenlik Görevlisi meslek kolu için ise, adayların müracaat etmiş olduğu ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerince 06 Kasım 2019'da yapıldı ve 12 Kasım itibari ile sonuçlar erişime açıldı.

KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

KURA SONUÇLARI SONRASINDA İSTENİLEN BELGELER

a) Beyan formu.

b) Diploma veya mezuniyet belgesi. (Posta yoluyla yapılan başvuruda resmi kurum veya noterce tasdikli sureti) (Yurt dışında öğrenim görenler denklik belgelerini de ekleyeceklerdir.)

c) İşe göndermede öncelikli olduğuna dair belge.(Posta yoluyla başvurularda resmi kurum veya noterce tasdikli sureti)

d) 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun ilgili maddelerine göre alınmış ve geçerlilik süresi dolmamış silahlı özel güvenlik sertifikası ile Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı. (Posta yoluyla yapılan başvuruda resmi kurum veya noterce tasdikli sureti)

Not :

1: Elden evrak teslimi yapacak adaylar için; belgelerin fotokopisi aslının ibraz edilmesi kaydıyla İlgili görevli tarafından tasdik edilerek ilgilisine aslı teslim edilecektir.

2: 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümleri çerçevesinde adayların T.C. kimlik numaraları gizlenerek ilan edilmiştir.

Kura çekimi sonuçları ve belge istenilmesine dair adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kura sonuçları 2019! ile ilgili etiketler Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2019 kura
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.