Cesur ve Güzel 17. bölüm fragmanı yayınlandı! Sühan'a: Babanı kurtaramayacaksın

Cesur ve Güzel 17. bölümü fragmanı internette yayınlandı. Dizi yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Cesur ve Güzel yeni bölümde annesinin ölümüyle şok olan Cesur, Sühan'ın artık sadece katilin kızı olduğunu söyler. Tahsin Korludağ katil olmadığını ispatlayabilecek mi? Cesur ve Güzel 17. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti haber detayda....

Cesur ve Güzel 17. bölüm fragmanı internette yayınlanır yayınlanmaz dizide bu akşam neler olacağı sosyal medyada konuşulmaya başladı. Dizinin bu akşamki yeni bölümünde Cesur, Sühan'ı uyarıyor: Babanı kurtaramayacaksın! Star TV'nin perşembe akşamları ekrana gelen sevilen dizisi Cesur ve Güzel yine aksiyon dolu. Cesur artık eskisinden daha öfkeli olarak Tahsin Korludağ'ı bitirmeye kararlıdır. Peki yeni planı ne olacak? Sühan'ı tamamen terk mi edecek? Tüm cevaplar bu akşam Cesur ve Güzel'de olacak.

Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı Tahsin Korludağ'ın Cesur'un annesinin ölümüne neden olmasının ardından ilk kez Sühan ile Cesur'u karşı karşıya getirecek. Bir yandan babasının, kocasının annesini öldürmesiyle büyük bir şok yaşayan Sühan, Cesur'dan aldığı "Katilin kızısın" tepkisinden sonra ise tamamen yıkılacak. "Öfkeni benden çıkarabilirsin seni anlıyorum" diyerek Cesur'a hak verdiğini belirten Sühan, Cesur'un yaptığı açıklama ile birlikte ne yapacağını bilemeyecek. Son bölümde annesini kaybeden Cesur ise Tahsin'den intikam almaya karar verirken karısıyla olan ilişkisinin de yara alacağı ortaya çıktı.

Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı tv izleyicilerine 9 Mart'ta Cesur'un intikam yeminleri edeceği 17'inci bölümde Tahsin Korludağ'ın kaçırılacağını gösterdi. Annesini kaybeden Cesur, Tahsin Korludağ'ın hapse girip hemen çıkmasıyla birlikte öfkeden çılgına dönerken yaptıklarının bedelini ödetmek amacıyla Korludağ'ın karşısına çıkmaya karar verecek. Sühan'ın "Babam öldürmedi" demesine rağmen Tahsin Korludağ'ı kaçıracak olan Cesur "Ona cezasını kendi ellerimle vereceğim" diyerek intikamını almaya çalışacak. İşte, gelecek bölümde yaşanacak önemli olaylar...

Cesur_ve_GAzel_yeni_bAlAm

Cesur ve Güzel son bölümde neler oldu?

Perşembe günleri yayınlanmaya devam eden dizinin 16 haftasında yaşanacak olaylar yeni fragmanda izleyicilerin beğenisine sunuldu. Sühan yaşadığı korku dolu dakikaların ardından gördüğü rüyayı Cesur’a anlatacak ve rüyasında bile kendisini onun kurtardığını söyleyecek. Öte yandan Cesur’un babasına ait yeni olayların ortaya çıkacağı bölümde Cesur, Tahsin Korludağ’ın karşısına çıkacak. Telefonla yardım istemek üzere odasına hareket eden Tahsin’in karşısına çıkacak olan Cesur eline aldığı kalem ile Tahsin’i tehdit ederek telefonu bırakmasını isteyecek.

Hülya ise gizli bilgileri ele geçirmek için garsona vereceği flaş belleğe bilgisayardaki bilgilerin kopyalanmasını isteyecek. Korludağ ailesinin başına bela olmaya devam edecek olan Hülya, Cahide’nin kendisine bebeğini doğurması için verdiği parayı kullanacak. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümlerde Korhan ile Hülya’yı aynı yatakta gören Cahide gözlerine inanamamış ve Korhan’dan bir açıklama istemişti.

Adalet ise çevresinde yaşanan olaylar karşısında Tahsin’e sığınmaya çalışırken “Bu adam yine başımıza bela olmaya devam edecek” diyecek. Onu teselli etmeye çalışan Tahsin ise her şeyin yakın zamanda sona ereceğini belirtecek. Yolculuk yaptığı esnada motorlu kişiler tarafından önü kesilen Tahsin, Adalet’in kaçırıldığını öğrenecek. Yolunu kesen kişiler yalnız gelmemesi halinde Adalet’i öldüreceklerini açıklayacak.

Cesur ve Güzel 17. bölüm fragmanı yayınlandı! Sühan'a: Babanı kurtaramayacaksın ile ilgili etiketler cesur ve güzel 17. bölüm cesur ve güzel cesur
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.