Çekici bir erkek nasıl olunur?

Erkekler kadınları nasıl etkileyeceği ile ilgili çeşitli araştırmalar yapıyor. Çekici bir erkek görüntüsü oluşturabilmek için nelerin yapılması gerektiği erkekler tarafından merak ediliyor. Peki çekici bir erkek nasıl olunur? Detaylar haberimizde...


Kadınların gizemli ve çekici erkeklerden etkilenmesi ile ilgili düşünceler vardır. Bundan dolayı erkekler çekici olmak için çeşitli yöntemler arıyor. Çekici bir görüntü yaratabilmek için neler yapacağını merak ediyor. Peki çekici bir erkek nasıl olunur? Çekici olmak için neler yapılmalı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Çekici bir erkek nasıl olunur?

 

KİBAR OLUN

Kadın veya erkek, yabancı kişilere karşı daima nazik olun. Örneğin; yağmurlu bir havada arabasında sorun olan bir kişiye yardım edin, arkanızdan gelenler varsa onlara geçmeleri için kapıyı tutun, "teşekkür ederim" veya "lütfen" demeyi asla ihmal etmeyin. Bu düşünceli davranışlar sizi kadınların gözünde çok daha seksi kılacaktır.

Çekici bir erkek nasıl olunur? - Resim : 2


YÜKSEK SESLE KAHKAHALAR ATIN

Aşırıya kaçmadan atılan kahkahaların kadınları etkilediğini herkes bilir. Yüksek sesle gülmek dikkat çeker ve sizi tanımayan biri için neşeli, mizah yetenegi kuvvetli ve eğlenceli bir görünüm sergilemenize vesile olur.

DUYGUSAL BAKIŞLAR ATIN

Işıltılı gözler, ilk görüşte herkesi etkiler. Ama asıl önemli olan, özellikle de ilgisini istediğiniz kadına duygusal ve romantik bakmanızda yatıyor. Karşınızdaki kadına ona ilgi duyduğunuzu belli edecek nazik bakışlar atmayı unutmayın.

Çekici bir erkek nasıl olunur? - Resim : 3


TUTKULU KONUŞUN

Konuşulan konu sizin ilgi alanınıza girmese bile onun için önemli olan bir şeyin sizin için de önemli olduğunu belli edin. İlginizi çeken bir konuyu daha dikkatli dinleyin ve yorumlarınızla bu konu hakkında ne kadar tutkulu olduğunuzu gösterin. Sıkıcı bir konu olsa bile, kadınları mutlu etmek için tutkuyla dinleyip yorumlarda bulunun.

DÜŞÜNCELİ OLUN

Onu önemsediğinizi hissettirin, yıl dönümlerini unutmak gibi basit hatalara düşmeyin, en önemlisi de sevdiğiniz kadını küçük sürprizlerle mutlu edin. Bir kadın, sevdiği erkekten her daim ilgi ister ve şımartılmayı bekler. Siz de, hiç tarzınız olmasa bile arada sırada minik sürprizler ve sevgi sözcükleri ile onu hoş tutun.

ARKASINDAN SARILIN

Sevginizi belli etmek istiyorsanız, onu şaşırtmak için hiç beklemediği anda bunu ona gösterin. Ona yaklaşıp arkadan sarıldığınızda, kendini güvende ve sevilmiş hissedecektir. Sarılmayı sevmeyen var mıdır ki?


ADECE ONUNLA GÖZ TEMASI İÇİNDE OLUN

Etrafta güzel ve dikkat çekici bir kadın olduğunda gözlerinizi kaçıran hareketler yapmayın. Mümkünse incelediğiniz şeyi onunla paylaşıp, anın keyfini beraber çıkarın. Etrafta güzel bir kadın gördüğünüzde gözlerinizi dikip bakmak yerine sadece sevdiğiniz kadının gözlerinin içine bakıp onu dinlerseniz, kendini mutlu ve eşsiz hissedecektir.

YEMEK KONUSUNDA YETENEKLİ OLDUĞUNUZU GÖSTERİN

Yemekleri sadece ve sadece kadınlar hazırlar diye bir kural yok değil mi? Onu, bütün yemekleri kendinizin hazırladığı bir akşam yemeğine davet etmek iyi bir fikir olabilir. En sevdiği yemekleri veya sizin en iyi yapabildiğiniz yemeği hazırlayın, eşlik etmesi için de romantik bir masa kurun. Unutmayın, sevgiyle hazırlanmış basit bir makarna bile bir kadını baştan çıkarmaya yetebilir.

ERKEK

Erkek, eril insan. Erkek terimi genellikle yetişkin bir eril bireyi kastetmekte kullanılırken, oğlan terimi ise eril bir çocuk veya ergeni tanımlamak için kullanılır. Ancak erkek terimi aynı zamanda bazen yaş gözetmeksizin bir eril insanı tanımlamak için de kullanılır; tıpkı "erkek basketbolu" ifadesinde olduğu gibi.

Diğer eril memelilerde olduğu gibi, bir erkeğin genomu genellikle kalıtsal yolla annesinden bir X kromozomu ve babasından ise bir Y kromozomu alır. Eril fetüs bir dişi fetüse oranla daha az östrojen üretirken daha fazla androjen üretir. Bu cins (eşey) hormonlarındaki bu miktar farkı, erkekleri kadınlardan ayıran psikolojik farkların büyük ölçüde sorumlusudur. Ergenlik sırasında, androjen üretimini uyaran hormonlar ikincil cinsel özelliklerin gelişmesi ile sonuçlanır; böylece cinsler arasındaki farklılıklar ortaya çıkar. Ancak bazı interseks ve trans erkekler için üzerinde istisnalar vardır.

Çekici bir erkek nasıl olunur? ile ilgili etiketler erkek çekici nasıl olunur
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.