Çaykur Rizesporlu futbolcu Joel Pohjanpalo Beşiktaş'a transfer mi olacak?

Çaykur Rizespor'un formda golcüsü Joel Pohjanpalo sosyal medya hesabından meraklandıran bir Beşiktaş paylaşımı yaptı. 27 yaşındaki futbolcu daha sonra bu paylaşımı sildi. Golcü futbolcunun paylaşımı sonrası akıllara Beşiktaş'a transfer mi olacak sorusu geldi.

Süper Lig'den düşmesi kesinleşen Çaykur Rizespor’un Finlandiyalı golcüsü Joel Pohjanpalo’nun paylaşımı transfer söylentilerine neden oldu. Süper Lig’de bu sezon Rizespor formasıyla oldukça etkileyici bir performans gösteren Joel Pohjanpalo, Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

YAPTIĞI PAYLAŞIMI SİLDİ

27 yaşındaki forvet Beşiktaş’ın stadı Vodafone Park’ın önünden geçerken stadın fotoğrafını paylaştı ve düşünceli surat emojisini bıraktı. Finlandiyalı forvet transfer söylentilerine neden olan bu paylaşımı kısa süre sonra kaldırdı.  

SÜPER LİG'DE 16 GOL ATTI

Çaykur Rizespor'un Finlandiyalı oyuncusu Joel Pohjanpalo takımı küme düşse de Süper Lig'in gol krallığı sıralamasında iddialı durumda. Pohjanpalo attığı 16 golle Kasımpaşalı oyuncu Umut Bozok'la beraber ilk sırada yer alıyor. Bonservisi Bayer Leverkusen'de bulunan Pohjanpalo sezon başında Çaykur Rizespor'a kiralık olarak imza atmıştı. 

 

Çaykur Rizesporlu futbolcu Joel Pohjanpalo Beşiktaş'a transfer mi olacak?

Çaykur Rizesporlu futbolcu Joel Pohjanpalo Beşiktaş'a transfer mi olacak? ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Çaykur Rizespor Joel Pohjanpalo
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.