Cannes'da Hande Erçel rüzgarı esti! Şıklığıyla göz kamaştıran ünlü oyuncu kombinleri için servet ödedi

Hande Erçel, bir markanın davetlisi olarak katıldığı Cannes Film Festivali'nde üç gün boyunca farklı renk ve tarzdaki kombinleriyle göz kamaştırdı. Erçel'in Cannes şıklığının bedeli ise dudak uçuklattı.

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen ve son olarak iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Hande Erçel, bir markanın davetlisi olarak Cannes Film Festivali'ne gitti. 

Cannes Film Festivali'ne giden ünlü oyuncu, güzelliğiyle ilgi odağı oldu. Ünlü isim, üç gün boyunca giydiği kıyafetleri, saçı, makyajı ve duruşuyla çok konuşuldu.

Cannes'da Hande Erçel rüzgarı esti! Şıklığıyla göz kamaştıran ünlü oyuncu kombinleri için servet ödedi

Sosyal medya hesabında festivalde giydiği kıyafetlerle fotoğraflar paylaşan güzel oyuncunun paylaşımlarına beğeni ve yorum yağdı.

Cannes'da Hande Erçel rüzgarı esti! Şıklığıyla göz kamaştıran ünlü oyuncu kombinleri için servet ödedi - Resim : 2

CANNES ŞIKLIĞI PAHALIYA PATLADI!

Hande Erçel'in Cannes şıklığının bedeli ise dudak uçuklattı. Erçel'in 3 kıyafetine 90 bin TL, takılarına 550 bin TL, ayakkabılarına 75 bin TL, saç-makyajına ise 100 bin TL harcandı. Erçel'in şıklığının bedeli 815 bin TL'yi buldu.

Cannes'da Hande Erçel rüzgarı esti! Şıklığıyla göz kamaştıran ünlü oyuncu kombinleri için servet ödedi - Resim : 3

Hande Erçel, önceki akşam verilen partide mor elbisesiyle göz kamaştırdı. Dünyaca ünlü oyuncu Eva Longoria, Hande Erçel'e övgüler yağdırdı.

Cannes'da Hande Erçel rüzgarı esti! Şıklığıyla göz kamaştıran ünlü oyuncu kombinleri için servet ödedi - Resim : 4

 

Cannes'da Hande Erçel rüzgarı esti! Şıklığıyla göz kamaştıran ünlü oyuncu kombinleri için servet ödedi ile ilgili etiketler Hande Erçel
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.