Canlı yayında yeni bir krizin fitilini ateşlemişti! Mansur Yavaş'a yasak mı geldi?

Fatih Altaylı'nın programında yeni bir krizin fitilini ateşleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'a televizyon programlarına çıkmaması için yasak getirildiği iddia edildi.

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayının CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olmasının ardından siyaset kulisleri de hareketlendi. 

Masadaki diğer partilerin genel başkanlarının ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı açıklanmıştı. 

 

CUMHURBAŞKANI YARDIMCILIĞINDA KRİZ

Bu gelişmelerin ardından dün Mansur Yavaş Fatih Altaylı'nın televizyon porgramına konuk oldu. Buradaki çıkışlarıyla tepki çeken Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı yardımcılığının sadece kendisine ve Ekrem İmamoğlu'na verilmesini istediğini söyledi. 

TELEVİZYONLARA ÇIKMASI YASAKLANDI MI?

Mansur Yavaş'ın bu açıklamalarının ardından sosyal medyada da tepki yağdı. Siyaset kulislerinde ortaya atılan iddialara göre Kılıçdaroğlu'nun Mansur Yavaş'a televizyon programına çıkmasını yasakladığı ilan edildi. 

Canlı yayında yeni bir krizin fitilini ateşlemişti! Mansur Yavaş'a yasak mı geldi? ile ilgili etiketler Mansur Yavaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.