Çanakkale şehitleri anısına hatıra künyesi nasıl yapılır, İstiklalden İstikbale Çanakkale künyesi

Bu yıl 18 Mart etkinlikleri pandemi nedeni ile kısıtlı bir şekilde kutlanıyor. Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığınca bu durum için düşünülen Çanakkale şehitleri anısına hatıra künyesi yapımı gündem oldu.

Binlerce askerin vatan uğruna can verdiği Çanakkale Savaşları’nda, kanlarını dökmüş olan şehitlerimizi anmak için geliştirilen "Çanakkale Dijital Savaş Künyesi" bu yıl 18 Mart’a gündem oldu. Herkesin kolaylıkla yapabileceği Çanakkale şehitleri anısına hatıra künyesi nasıl yapılır sizler için derledik.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi kapsamı altında yapılan tören ve kutlamalar için bu yıl "İstiklalden İstikbale Çanakkale" temasının belirlendiği duyuruldu. Peki, Çanakkale şehitleri anısına hatıra künyesi nasıl yapılır?

Çanakkale şehitleri anısına hatıra künyesi nasıl yapılır, İstiklalden İstikbale Çanakkale künyesi

İstiklalden İstikbale Çanakkale hatıra künyesi almak için tıklayınız!

Çanakkale şehitleri anısına hatıra künyesi nasıl yapılır?

Tarihi Alan Başkanlığı tarafından açılmış olan "www.18martetkinlikleri.com" web sitesi üzerinden kullanıma sunulan Çanakkale şehitleri anısına hatıra künyesi yapımı bu yıl büyük ilgi topladı. Bir künyede olan ad, soyad, kan grubu ve şehir bilgilerinin bir uygulama aracılığı ile doldurulması sonucunda sistem tarafından otomatik hazırlanan künye görseli, ekrana paylaşma seçenekleri Çanakkale şehitleri anısına hatıra künyenizi elde etmiş olacaksınız. Günümüz dijital etkileşim diline uygun bir içerik oluşturma imkanı sağlayarak vatandaşlardan beğeni aldı.

Çanakkale şehitleri anısına hatıra künyesi nasıl yapılır, İstiklalden İstikbale Çanakkale künyesi ile ilgili etiketler Çanakkale Şehitleri Anısına Hatıra Künyesi nasıl yapılır? nasıl alınır İstiklalden İstikbale Çanakkale
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.