Can Tanrıyar'a Türksat şoku! Uçankuş TV'nin yayınları durduruldu

Geçtiğimiz Mart ayının hemen başlarında tüm eşyalarına haciz konan Can Tanrıyar'ın sahibi olduğu Uçankuş TV’nin yayınları durduruldu.

Uzunca bir süredir ekonomik krizlerle boğuşan Can Tanrıyar'ın sahibi olduğu Uçankuş TV’nin Türksat’a olan borçlarından dolayı yayınlarına durdurma kararı alındı. Mart ayının başlarında haciz işlemlerinin başlatıldığı Uçankuş TV’ye icra memurları gitmişti.

Uçankuş TV’nin çalışanlarına aylardır maaş ödenmediği ve kanalın banttan devam eden yayınlarının da Türksat’a olan borçları sebebiyetle durdurulduğu belirlendi. Kanal ayrıca 2021 yılında da ekonomik nedenlerden dolayı Digitürk platformunda da çıkarılmıştı.

Can Tanrıyar'a Türksat şoku! Uçankuş TV'nin yayınları durduruldu

Sözleşmelerin yıllık olarak yapıldığı Türksat ile, 2022 yılı sözleşmesinin yenilenmesi adına 2021 senesinden kalan ödemelerin bizzat yapılması gerekiyordu. Ancak Can Tanrıyar’ın sözleşmenin şartlarını yerine getirmediği görüldüğünden Uçankuş TV’nin yayınları bugün itibarı ile sonlandırıldı.

Can Tanrıyar'a Türksat şoku! Uçankuş TV'nin yayınları durduruldu - Resim : 2

Yaklaşık 1 senedir ekonomik sorunlarla mücadele eden Can Tanrıyar son olarak mahkeme kararı ile ortağına 3 ay önce ödemesi gereken borcunu da ödeyememişti. Mevcut çalışanlarının da aylardır maaşlarını ödeyemeyen Tanrıyar‘ın sahibi olduğu Maslak’ta bulunan Uçankuş TV kanalının merkezine Mart ayının hemen başında icra memurları gitmiş ve haciz işlemlerine başlanmıştı.

Can Tanrıyar'a Türksat şoku! Uçankuş TV'nin yayınları durduruldu ile ilgili etiketler Haciz Uçankuş TV can tanrıyar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.