Can Tanrıyar kimdir?

Can Tanrıyar kendisinden 20 yaş küçük olan sevgilisi Tamar Öner ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Ünlü televizyoncu Can Tanrıyar sonunda uzunca süre sessiz olan aşk yaşantısını sosyetik güzel Tamar Öner ile taçlandırmaya hazırlanıyor. Kendisinden 20 yaş küçük olan sevgilisi Tamar Öner ile nikah masasına oturarak evlenmeye hazırlanıyor.

CAN TANRIYAR KİMDİR?

1960 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Can Tanrıyar, 15 yaşında iş yaşantısına atılarak babasına ait olan saunada çalışmaya başladı. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamlayan Can Tanrıyar daha sonrasında Milliyet Gazetesi'nde muhabirlikle gazetecilik hayatına adımını attı. Can Tanrıyar, askerlik görevini tamamladıktan sonra da Fenerbahçe muhabiri oldu. Spor yazarı iken futbol ile magazini birleştirme kararıyla yapımcılık dünyasına adım atarak Televole‘nin yapımcısı oldu.

Can Tanrıyar, 11 ocak 2008 tarihinde Beyaz Show canlı yayınında şarkıcı Petek Dinçöz ile evlendi. İkili 10 Mart 2010 tarihinde boşandı.

TAMAR ONER KİMDİR?

Haçik Oner’in büyük kızı olan Tamar Oner, 1982 yılında dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu Aramyan Uncuyan İlköğretim Okulunda okuduktan sonra lise eğitiminin ardından da Bahçeşehir Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünü kazandı. Sinemaya olan tutkusu yüzünden Bahçeşehir Üniversitesi Halkla İlişkiler öğrencisi iken ani bir kararla okulunu donduran Tamar Oner, dizilerde ve sinema setlerinde, rejiden sanat yönetmenliğine kadar her aşamada tecrübe edindi.

 

Can Tanrıyar kimdir? ile ilgili etiketler Tamar Oner can tanrıyar
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.