Camdaki Kız'ın Hayri'si Hercai dizisinden geliyor! Akın Akınözü hayranları heyecanlı! Anlaşma tamam

Camdaki Kız yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ederken Nalan’ın kuma olarak gideceği şoför Hayri karakteri için bomba gibi bir isim daha ortaya atıldı. Hercai dizisinde başrol oynayan yakışıklı oyuncunun yeni sezonda Camdaki Kız Nalan’ın Hayri’sini canlandıracağı iddia edildi.

Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisinin sezon finali yapması ardından yeni bölümleri hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Sezon finalinde Nalan’ın yanında sırtı dönük olarak görünen ancak ismi halen sır gibi saklanan o oyuncu için bomba gibi bir isim geleceği iddiaları kulislerde yankılanıyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından gerçek insan kurguları ile uyarlanan Camdaki Kız dizisi ilk sezonunda yayınlanan tüm bölümleri ile reyting rekorlarını üst üste kırmayı başarmıştı. Şimdiden şoför Hayri karakteri için heyecanlı bekleyiş devam ederken Nalan’ın aşık olarak kuma gideceği kişi için yeni bir isim kulislerde dolaşmaya başladı.

Camdaki Kız'ın Hayri'si Hercai dizisinden geliyor! Akın Akınözü hayranları heyecanlı! Anlaşma tamam

ATV ekranlarında final yapan ve her bölümü ile olay yaratan Hercai dizisinde Miran karakterine hayat veren Akın Akınözü’nün Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterine hayat vereceği iddia edildi. Hercai’den sonra herhangi bir yapımdan teklif almadığı gözlemlenen Akınözü’nün isminin şimdilik sır gibi saklandığı belirtilirken bu konuda net bir açıklama olmaması da kafaların karışmasına neden oldu.

Daha öncesinde şoför Hayri karakteri için ismi geçenler arasında Burak Deniz, Cihangir Ceyhan, Erkan Kolçak Köstendil isimleri yer almıştı.

Camdaki Kız'ın Hayri'si Hercai dizisinden geliyor! Akın Akınözü hayranları heyecanlı! Anlaşma tamam - Resim : 2

İlerleyen dönemler içerisinde Camdaki Kız dizisinde şoför Hayri karakterinin kimin canlandıracağının açıklanması gündeme olabilecek. Reyting rekorları kıran Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden Camdaki Kız yeni bölümleri ile Eylül ayının sonlarına doğru ekranlarda olacak.

Camdaki Kız'ın Hayri'si Hercai dizisinden geliyor! Akın Akınözü hayranları heyecanlı! Anlaşma tamam ile ilgili etiketler Burcu Biricik Akın Akınözü Camdaki Kız nalan Miran
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.